Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Zuidema - Nederlandse volksschilderkunst

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Zuidema - Nederlandse volksschilderkunst
Schrijver: Zuidema
Titel: Nederlandse volksschilderkunst
ISBN: 9789021313481
Uitgever: Cantecleer
Bijzonderheid: 1977, Paperback / softback, zgan Wat geschiedenis, mooie foto's, enkele goede patronen en een glasheldere handleiding voor penseel-en kleurbehandeling maken dit boekje tot een goede handleiding voor de beginnende amateur/liefhebber van de volksschild
Prijs: € 5,00
Meer info Wat geschiedenis, mooie foto's, enkele goede patronen en een glasheldere handleiding voor penseel-en kleurbehandeling maken dit boekje tot een goede handleiding voor de beginnende amateur/liefhebber van de volksschilderkunst van Hindeloopen, Assendelft, Ameland, Zeeland, Staphorst en Marken. Over Jan Moenis (Marken) is een apart stukje opgenomen van Hil Bottema. Voorzien van termverklaringen, literatuurlijst en lijst van musea.

(NBD|Biblion recensie, Joop Visser)
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.