Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Anjema - Hockey / druk 7

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Anjema - Hockey / druk 7
Schrijver: Anjema
Titel: Hockey / druk 7
ISBN: 9789023003533
Uitgever: Becht
Bijzonderheid: Paperback / softback, goede staat Een boekje waarin men wegwijs gemaakt wordt in de moeilijke regels en technieken van het hockeyspel, een sport waarin Nederland een vooraanstaande rol speelt. Bij de buitenspel regel had men wel even mogen vermelden
Prijs: € 5,00
Meer info Een boekje waarin men wegwijs gemaakt wordt in de moeilijke regels en technieken van het hockeyspel, een sport waarin Nederland een vooraanstaande rol speelt. Bij de buitenspel regel had men wel even mogen vermelden dat naast de tegenstander staan ook als buitenspel geldt; het 2de buitenspel voorbeeld zou dan wat sneller aanspreken. Over het algemeen is het werkje echter behoorlijk instructief net als de bij de tekst behorende wel duidelijke, maar niet al te fraaie, tekeningen. Jammer dat aan het zich steeds meer uitbreidende zaalhockey geen aandacht is besteed.

(NBD|Biblion recensie, J. Joosse)
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.