Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenprinses.


 

Bert Zoetemeyer / Willie van Emmerik (redactie) - De Nederlandse zoetwatervissen / Veldgids

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bert Zoetemeyer / Willie van Emmerik (redactie) - De Nederlandse zoetwatervissen / Veldgids
Schrijver: Bert Zoetemeyer / Willie van Emmerik (redactie)
Titel: De Nederlandse zoetwatervissen / Veldgids
ISBN: 9789081029520
Uitgever: Sportvisserij Nederland, Bilthoven, 12e druk, 2007
Bijzonderheid: Gebonden in stalen ringband, 125 bladzijden (afm. 16 cm x 10 cm)
Prijs: € 3,50
Meer info Al sinds 1984 is de veldgids een 'must' voor sportvissers, natuurliefhebbers, ecologen, opsporingsambtenaren en controleurs.

De veldgids is compleet geactualiseerd en met zijn robuuste uiterlijk, watervaste omslag, uitgebreide determinatietabel en vissenoverzicht nog handiger in gebruik. Om ervoor te zorgen dat de veldgids een optimale visherkenning mogelijk maakt is gezocht naar het best beschikbare fotomateriaal in binnen- en buitenland.

Alle ruim 70 zoetwatervissoorten die in Nederland voorkomen vind je in de veldgids terug. Dat zijn allereerst de 45 inheemse en ingeburgerde zoetwatervissoorten. Ook zijn drie hardersoorten opgenomen, die eigenlijk geen zoetwatervissen zijn, maar wel in het Nederlandse binnenwater kunnen worden aangetroffen. Verder zijn nog eens 23 uitheemse vissoorten ('exoten') - waaronder de alom gewaardeerde roofblei - opgenomen. De meest recente 'aanwinsten' van de Nederlandse visfauna zijn de zwartbekgrondel, marmergrondel, witvingrondel, sterlet en de Siberische - en Russische steur.

Met de veldgids is het niet alleen mogelijk om zoetwatervissen te determineren. Voor alle vissoorten is informatie over hun herkenning, verspreiding, voedsel en wettelijke status opgenomen. Ook zijn van alle vissoorten de Nederlandse, Duitse, Engelse, Franse en wetenschappelijke naam opgenomen. Handig dus in het buitenland en om indruk te maken op je vismaat.
Boek bekijken

Boekenprinses uit Nuis

zakelijk
Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop, bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25. Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.