Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Freijser, Victor ; Joos Aerts ; Cees Boekraad e.a. - Het veranderend stadsbeeld van Den Haag. Plannen en processen in de Haagse stedebouw 1890-1990.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Freijser, Victor ; Joos Aerts ; Cees Boekraad e.a.
Titel: Het veranderend stadsbeeld van Den Haag. Plannen en processen in de Haagse stedebouw 1890-1990.
ISBN:
Uitgever: Waanders, Zwolle
Bijzonderheid: Gebonden met licht besch. stofomslag, 1991, 318 blz. Met foto's, tekeningen, kaarten en een index. Gewicht : 1701 gram.
Prijs: € 15,00
Meer info Een bundel stedebouwkundige artikelen uitgegeven ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan (1990) van de Geschiedkundige Vereniging Die Haghe. Zeven chronologisch geordende hoofdstukken behandelen de ontstaansperioden van de stad Den Haag. Na een inleidend hoofdstuk dat de ontwikkeling tot 1890 beschrijft, worden de opkomst van de moderne stedebouw, de stedebouw tussen de oorlogen, de wederopbouw, de grootsteedse ambities, de stadsvernieuwing en het huidige Den Haag besproken. Het boek bevat veel zwart-witte foto's, enkele kleurenfoto's, tekeningen, plattegronden en landkaarten. De goed leesbare tekst is geschikt voor de geïnteresseerde leek, maar ook voor de beroepsmatige lezer. Met name interessant zijn de twee laatste hoofdstukken, waarin de recente Haagse stads- en stedelijke vernieuwingsactiviteiten duidelijk op een rijtje worden gezet. Het boek krijgt hierdoor een actuele meerwaarde voor de architectuurhistorie.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.