Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Deweerdt, Herwig ; Pieter-Jan De Pue ; Petra Gunst e.a. - Westerschelde. Droom van een stroom. Herinneringen aan Thijs Kramer.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Deweerdt, Herwig ; Pieter-Jan De Pue ; Petra Gunst e.a. - Westerschelde. Droom van een stroom. Herinneringen aan Thijs Kramer.
Schrijver: Deweerdt, Herwig ; Pieter-Jan De Pue ; Petra Gunst e.a.
Titel: Westerschelde. Droom van een stroom. Herinneringen aan Thijs Kramer.
ISBN: 9789081781107
Uitgever: Droom van een Stroom
Bijzonderheid: Gebonden, 2011, 189 blz. Met foto's en een kaart. Enkele lichte vlekjes op de zijsnede.
Prijs: € 10,00
Meer info Dit kijk- en leesboek is een hommage aan Thijs Kramer (1955-2006), de Zeeuwse milieuactivist die later een bestuursloopbaan uitbouwde en zo vanuit verschillende invalshoeken verbonden is geweest met de Westerschelde. Het boek is opgebouwd uit drie delen. In een eerste deel staat Kramer zelf centraal. Deweerdt, oud-gouverneur van de provincie Oost-Vlaanderen en goede vriend van Kramer, geeft een beknopt overzicht van diens leven: zijn opleiding en familie, zijn activiteiten voor natuurvereniging Het Duumpje etc. De tekst wordt bijgestaan door gedichten, citaten en veel foto's, zowel in kleur als zwart-wit, die vaak gespreid zijn over twee volledige pagina's. Het tweede deel bestaat uitsluitend uit foto's die thematisch gelinkt zijn aan de rivier. Fotograaf Pieter-Jan De Pue tekent voor enkele mooie beelden. Het derde deel somt een reeks feiten over de Westerschelde op. Aan bod komen de (turbulente) geschiedenis en hoe verschillende conflicten evolueerden, zoals de uitdiepingen, de ontpolderingen etc.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.