Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Berger, Wout ; Hans Aarsman ; Theo Edelman ; Frits Gierstberg en Willem Hendriks - Giflandschap revisited. Een kwart eeuw bodemsanering in Nederland.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Berger, Wout ; Hans Aarsman ; Theo Edelman ; Frits Gierstberg en Willem Hendriks - Giflandschap  revisited. Een kwart eeuw bodemsanering in Nederland.
Schrijver: Berger, Wout ; Hans Aarsman ; Theo Edelman ; Frits Gierstberg en Willem Hendriks
Titel: Giflandschap revisited. Een kwart eeuw bodemsanering in Nederland.
ISBN: 9789492474988
Uitgever: Blauwdruk, Wageningen
Bijzonderheid: Gebonden, 2017, 132 blz. Met kleurenfoto's. Afm. 28 × 35 cm. Pakketpost.
Prijs: € 20,00
Meer info Dit boek op oblong formaat, brengt de geschiedenis van de bodemsanering in Nederland in beeld. Nederland werd in de jaren tachtig van de twintigste eeuw getroffen door veel gifschandalen. Voorbeelden hiervan zijn de Volgermeerpolder, Lekkerkerk en aquatische gebieden, zoals het Ketelmeer en de uiterwaarden van de IJssel. Bijna vijftig van deze giflandschappen zijn toen door de auteur gefotografeerd. Vijfentwintig jaar later zijn deze gebieden opnieuw bezocht en wederom in beeld gebracht. Dit leverde een verrassende beeldcombinatie op. Door de samenwerking van de auteur met bodemdeskundigen, krijgt de lezer een goed inzicht in verschillende vormen van bodemsanering. Veelal zijn na de bodemsaneringsprojecten de vervuilde gebieden weer bruikbaar voor woningbouw, natuurbouw en recreatie. Op een gedegen manier wordt ingegaan op bodembeheer in de toekomst en de normen die de overheid stelt aan bodemverontreiniging. Deze uitgave is voorzien van paginagrootte kleurenfoto’s en een overzicht van vijftig gifplaatsen in Nederland. Een beperkte verklarende begrippenlijst completeert het geheel.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.