Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Berg, Mieke van den ; Mathilde Rauwerda en Gerda Braakman - Een tocht door dit ingedijkt laagland. Holland draagt mijn sporen.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Berg, Mieke van den ; Mathilde Rauwerda en Gerda Braakman - Een tocht door dit ingedijkt laagland. Holland draagt mijn sporen.
Schrijver: Berg, Mieke van den ; Mathilde Rauwerda en Gerda Braakman
Titel: Een tocht door dit ingedijkt laagland. Holland draagt mijn sporen.
ISBN: 9789078215349
Uitgever: Kontrast, Oosterbeek / Ida Gerhardtgenootschap, Eefde
Bijzonderheid: Paperback, ingenaaid, 2007, 128 blz. Met kleurenfoto's en als bijlage 4 krantenartikelen, waarvan er 1 is vastgeplakt op de achterscharnier. Naam en datum op schutblad.
Prijs: € 7,50
Meer info In dit boek geeft het Ida Gerhardtgenootschap weer hoezeer de dichteres Ida Gerhardt (1905-1997) voortleeft in haar dichtregels op monumenten in Nederland. In maar liefst zestien plaatsen, van Apeldoorn tot Zutphen, is het mogelijk - zo maar op straat - Gerhardts woorden tegen te komen, als (uit 'Het Carillon'): 'Dit sprakeloze samenkomen / en Hollands licht over de stad - / Nooit heb ik wat ons werd ontnomen / zo bitter, bitter liefgehad.' Gerhardt, die lesgaf, in Warnsveld overleed, en altijd een beetje knorrig was omdat ze niet de waardering kreeg waarop ze dacht recht te hebben, kreeg in 1979 de P.C. Hooftprijs. Een mooie en vooral ook verrassende bundel.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.