Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

- Radio De Muur. Legendarische Tourverhalen en radiofragmenten met o.a. Michael Boogerd, Theo Koomen, Mart Smeets, Joop Zoetemelk, Jeroen Wielaert & Joost Prinsen.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding:  - Radio De Muur. Legendarische Tourverhalen en radiofragmenten met o.a. Michael Boogerd, Theo Koomen, Mart Smeets, Joop Zoetemelk, Jeroen Wielaert & Joost Prinsen.
Schrijver:
Titel: Radio De Muur. Legendarische Tourverhalen en radiofragmenten met o.a. Michael Boogerd, Theo Koomen, Mart Smeets, Joop Zoetemelk, Jeroen Wielaert & Joost Prinsen.
ISBN: 9789020413410
Uitgever: Veen, Amsterdam
Bijzonderheid: Luisterboek, 2008. Nieuw, sealed.
Prijs: € 14,00
Meer info Luisterboek met 4 audio-cd's. Nieuw in plastic.

Miljoenen Nederlanders en Vlamingen zijn grootgebracht met Theo Koomen en Radio Tour de France. Het wielrennen ontleent haar mythische charme nog steeds voor een groot deel aan de letterlijk tot de verbeelding sprekende berichten vanuit de koers. In combinatie met de mooiste Tourverhalen uit wielertijdschrift De Muur, voorgelezen door Mart Smeets, Joost Prinsen en Jeroen Wielaert, weerspiegelt het luisterboek Radio De Muur op die manier bij uitstek het tijdloze drama van de Ronde van Frankrijk. De Tourwinst van Joop Zoetemelk, de affaire-Rasmussen, de inzinking van Merckx op Pra Loup, de aankomst van Boogerd op La Plagne: Radio De Muur neemt de wielerliefhebber meer dan vier uur mee terug in de tijd.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.