Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Ruiter, Robin de - Adolf Hitler. Hitler starb nicht in Berlin. Chronik seiner Flucht aus Berlin. Mit Hilfe des Britischen Geheimdienstes.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Ruiter, Robin de - Adolf Hitler. Hitler starb nicht in Berlin. Chronik seiner Flucht aus Berlin. Mit Hilfe des Britischen Geheimdienstes.
Schrijver: Ruiter, Robin de
Titel: Adolf Hitler. Hitler starb nicht in Berlin. Chronik seiner Flucht aus Berlin. Mit Hilfe des Britischen Geheimdienstes.
ISBN: 9789079680290
Uitgever: Mayra Publications, Enschede
Bijzonderheid: Paperback, 2012, 249 blz. Duitstalig. Met foto's en kaarten.
Prijs: € 12,00
Meer info "Mijn politieke tegenstanders mogen niet weten waar ik vandaan kom en wat mijn familiegeschiedenis is." Adolf Hitler

Uit DNA-onderzoek bij verwanten van Adolf Hitler is gebleken dat de voormalige nazileider tot de zogenoemde haplogroep E1b1b hoort. Deze groep is in West-Europa zeer zeldzaam en komt onder anderen voor bij Asjkenazische joden. Komt hiermee een einde aan jarenlang speculeren over Hitlers eventuele joodse achtergrond?

Van januari 1911 tot en met 24 mei 1913 ontbreekt ieder spoor van Hitler. Historici staan nog steeds voor een raadsel. Aan de hand van exclusief bronnenmateriaal wordt aangetoond dat Hitler een speciale training volgde aan de door de Rothschilds gecontroleerde Britse Military Psych-Ops War School in Tavistock. Hier begon Hitlers voorbereiding op zijn toekomstige rol als dictator.

Bovendien wordt in een minutieuze beschrijving aangetoond dat Hitler in zijn opmars naar de macht veel minder door de Duitse industriëlen werd geholpen dan algemeen verondersteld wordt. Het bleken met name de buitenlandse geldschieters te zijn, zoals de Rothschilds, de Rockefellers en de familie Bush; zíj zijn het geweest die Hitler op grote schaal ondersteund hebben. Ook grote multinationals als IBM, General Motors, Standard Oil en Shell speelden hierbij een belangrijke rol.

Er waren verschillende personen naar wie Hitler luisterde. Het waren diezelfde individuen die hem in eerste instantie opgeleid hebben en aan de macht hebben geholpen. Hitlers Derde Rijk is een kruispunt in de geschiedenis met gevolgen tot 'voorbij vandaag'. Dit boek reconstrueert daarenboven de gebeurtenissen rond de dood van Hitler. De feiten bewijzen dat Hitler geen zelfmoord pleegde. Met hulp van de Britse geheime dienst wist de Führer te ontsnappen. Zijn echtgenote Eva Braun werd opgeofferd en vermoord.

Dit opzienbarende boek schetst nooit eerder geopenbaarde feiten en oorlogsrapporten. Onder andere uit het archief van het Amerikaanse Bureau voor Strategische Ondersteuning (OSS), de voorloper van de CIA, en uit het archief van de voormalige Stasi. Daarnaast schets de auteur interviews gepubliceerd met ooggetuigen uit Duitsland en Spanje. Hieronder persoonlijke interview tussen de auteur en twee naaste medewerkers van Hitler. Zij maakten Hitlers laatste dagen in de Führerbunker van nabij mee.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.