Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Boer, Tjeerd den ; Dirk Koppes ; Niels van Rees e.a. - Boerenwijsheden. Leiderschapsrecepten uit De Librije. Managementkookboek.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Boer, Tjeerd den ; Dirk Koppes ; Niels van Rees e.a. - Boerenwijsheden. Leiderschapsrecepten uit De Librije. Managementkookboek.
Schrijver: Boer, Tjeerd den ; Dirk Koppes ; Niels van Rees e.a.
Titel: Boerenwijsheden. Leiderschapsrecepten uit De Librije. Managementkookboek.
ISBN: 9789491525339
Uitgever: Komma, Den Haag
Bijzonderheid: Paperback, ingenaaid, 2018, 274 blz. 2e, herziene druk. Met foto's. Gesigneerd door Tjeerd den Boer + Jonnie en Thérèse Boer.
Prijs: € 18,00
Meer info De geoliede machine bij restaurant De Librije, met zijn drie Michelinsterren, spreekt tot de verbeelding van de auteurs. Wat bepaalt het succes van dit high performing team? Welke lessen (‘boerenwijsheden’) kunnen Jonnie en Thérèse Boer, de koks en eigenaars van De Librije, delen? Aan de hand van de smaken bitter, zoet, vet, zout, umami, zuur en 3D worden zaken als conflicthantering, leiderschap, verandering, innovatie, tegenslag en klantbeleving belicht. En daar tussenin de geheimen (recepten) van De Librije zelf. Prachtige vormgeving, mooie foto’s met veel inspirerende verhalen uit de praktijk. Aan het eind van iedere smaak een theoriehoofdstuk en aan het eind tips om zelf aan de slag te gaan. Niet alleen voor chefs zeer interessant, maar ook voor een bredere doelgroep.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.