Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Hontelé Gommers, Saskia - Vrede vinden in jezelf. Een ontwikkelingsweg tot Aquariusmens.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hontelé Gommers, Saskia - Vrede vinden in jezelf. Een ontwikkelingsweg tot Aquariusmens.
Schrijver: Hontelé Gommers, Saskia
Titel: Vrede vinden in jezelf. Een ontwikkelingsweg tot Aquariusmens.
ISBN:
Uitgever: Eigen beheer
Bijzonderheid: Paperback, 2018, 243 blz. Herziene druk.
Prijs: € 20,00
Meer info In dit eerste deel ‘Vrede vinden in jezelf, een ontwikkelingsweg tot Aquariusmens,’ verdiepen we ons in het emotioneel en spiritueel onvolwassen deel dat alle conflicten veroorzaakt. Emotioneel en spiritueel volwassen worden is een spiraalsgewijze ontwikkeling die een bepaalde blauwdruk volgt, welke met de volgorde van de hoofdstukken in dit boek overeenkomt. Zoals een baby eerst leert kruipen voordat het leert lopen, zo voltrekt ons ontwikkelingsproces zich ook in voorspelbare fasen. Gedurende dit proces leren we het onvolwassen deel onder ogen te zien, zònder onszelf te veroordelen en zònder te moraliseren.
Het doel van dit boek is om de taal van het onbewuste te leren kennen, waardoor het ware zelf zich kan ontvouwen en het de leiding over ons leven kan nemen. Wanneer we niet langer van onze goddelijke kern gescheiden zijn, dan wordt de illusie van afgescheidenheid opgeheven en zijn we in staat de werkelijkheid van een liefdevol en zorgzaam universum te ervaren.
Ieder hoofdstuk van dit boek vormt een stap op weg naar vrede en is gebaseerd op belangrijke thema’s uit Padwerklezingen. Deze Padwerklezingen geven inzicht in onze automatische reflexen, die een bewustzijnsvernauwing veroorzaken en de verbinding met het ware zelf verhinderen.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.