Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Wetering, Willem Jan van de - Test je karakter; 32 enneagramtesten

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wetering, Willem Jan van de - Test je karakter; 32 enneagramtesten
Schrijver: Wetering, Willem Jan van de
Titel: Test je karakter; 32 enneagramtesten
ISBN: 9789057951176
Uitgever: Voila
Bijzonderheid: hardcover, 2001, 109pp, als NIEUW, foto=boek
Prijs: € 4,95
€ 4,25
Meer info Het Enneagram is een sterk psychologisch model, waarmee de persoonlijkheid van iemand in beeld gebracht kan worden. Met het enneagran kun je snel en eenvoudig ontdekken waarom je bepaald gedrag vertoont en moeilijk kunt veranderen.
Het geeft inzicht in je persoonlijke ontwikkeling en geeft aan wat je kunt doen om jezelf te ontplooien.
In dit boek staan 32 testen om te bepalen tot welk enneagramtype je behoort. En door ze te maken leer je niet alleen je eigen karakter beter kennen, maar ook dat van de mensen om je heen.

andere trefwoorden: enneagram testen
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Logo Boekhandel Shambala

Shambala Books & Jewelry voor uw esoterische boeken en ambachtelijk gemaakte spirituele sieraden te vinden op https://www.shambala.nu of https://etsy.com/shop/shambalabooksjewelry
********************************************************************************************************************************************
FOR INTERNATIONAL CUSTOMERS: payment with Paypal is also possible. Please contact me at info@shambala.nu for help, questions and more photos.
*********************************************************************************************************************************************
In Nederland wordt uw bestelling standaard met "track and trace" verzonden met PostNL. Brievenbuspakje €4,25 (2 grote boeken passen meestal in 1 pakket) of Pakket €6,95 (onbeperkt aantal boeken).
Nadat u besteld heeft, ontvangt u een automatisch bericht van boekwinkeltjes. Binnen 1 werkdag ontvangt u van mij een email met de bevestiging, het totaalbedrag inclusief verzendkosten en de bankgegevens.
Verzending geschiedt direct na ontvangst van de betaling van de bestelling + de verzendkosten.
NL44 INGB 0007 0977 85
Tnv Shambala Books & Jewelry te Alkmaar.
Met vermelding van de titel van het boek.
Retourneren, met restitutie van volledige aankoopbedrag en verzendkosten, is mogelijk mits in originele staat en tot uiterlijk 7 werkdagen na ontvangst van het boek. Kosten van het retourneren zijn voor de klant.
************************************************************************************************************************************
Privacyverklaring
26 Mei 2018
Boekhandel Shambala
Leeststraat 14
1825 JL Alkmaar
0680089204
Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het kunnen bezorgen van uw bestelling en worden niet voor andere doeleinden gebruikt of aan derden verstrekt.
Uw gegevens worden bewaard, op grond van wettelijke verplichting inzake de belastingwet, volgens de geldende verplichte wettelijke termijn. Hierna worden uw gegevens vernietigd.
U heeft altijd recht op inzage, correctie en verwijdering van uw gegevens.
U kunt ten alle tijden uw toestemming om uw gegevens te gebruiken intrekken.
U kunt een klacht indienen in geval van geschillen bij de relevante toezichthouder.
************************************************************************************************************************************
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.