Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Bhagwan Shree Rajneesh (Osho) - Psychologie en evolutie

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bhagwan Shree Rajneesh (Osho) - Psychologie en evolutie
Schrijver: Bhagwan Shree Rajneesh (Osho)
Titel: Psychologie en evolutie
ISBN: 9789020254211
Uitgever: Ankh-Hermes, ISBN 9020254219
Bijzonderheid: softcover, 1980, 183pp, in zeer goede ongelezen staat, vlekje schutblad, heel minimaal slijtage langs de randjes, foto=boek
Prijs: € 5,95
Meer info De ontwikkeling van de mens heeft zich hoofdzakelijk langs twee wegen bewogen: de weg van het rationele/logische/actieve, de „westerse benadering en de weg van het irrationele/emotionele/passieve, de „oosterse benadering. Door de spanning tussen deze twee tegenpolen is er thans in de menselijke evolutie een uiterst kritieke situatie ontstaan; ,,de hele toekomst van de mens staat op het spel. Zoals genoegzaam bekend, is er de kwade kans van een catastrofe van wereldomvang. Anderzijds is er echter de geweldige mogelijkheid van een revolutie zoals die in de geschiedenis van de mens nog nooit is voorgekomen: een revolutie die leidt tot een hoger bewustzijn, tot niets minder dan een „nieuwe mens. Om deze nieuwe fase in de evolutie te kunnen bereiken, voor deze „sprong voorwaarts, moet de mens zichzelf veranderen: de menselijke geest moet in z'n totaliteit tot bloei gebracht worden, zonder de huidige gevoelens van versplintering en tegenstrijdigheid. Om deze spirituele groei te ondersteunen, is een nieuwe psychologische benadering nodig, waarvan de kernpunten door de auteur, die inmiddels al zo'n 150 boeken op zijn naam heeft staan, in „Psychologie en evolutie worden aangereikt. Hierbij kan deze revolutionaire en controversiële verlichte meester putten uit zijn enorme ervaring met de modernste psychotherapeutische ontwikkelingen en zijn ongelooflijke kennis van eeuwenoude, vaak esoterische wijsheden. Omdat hij zijn kennis en ervaring vaak doorgeeft in de vorm van concrete antwoorden op vragen van zijn discipelen, hebben we hier niet te doen met theoretische verhandelingen, maar met de weergave van een levende denkstof.
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.