Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Agni Yoga Society - Hiërarchie 1931

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Agni Yoga Society - Hiërarchie 1931
Schrijver: Agni Yoga Society
Titel: Hiërarchie 1931
ISBN: 9789062716906
Uitgever: Mirananda
Bijzonderheid: softcover, 1983, 240pp, in zeer goede staat, doorgestreepte naam, foto=boek
Prijs: € 4,95
Meer info De Agni Yoga-leringen zijn door de geestelijke Hiërarchie op telepathische wijze gedicteerd aan Helena Roerich, onder coördinatie van de Meester Morya. Dit vond plaats in de jaren 1924-1937. De boeken zijn na de Tweede Wereldoorlog gepubliceerd in het Engels. De Nederlandse vertalingen dateren vanaf 1977 tot op heden. De serie bestaat uit 17 delen, waarvan de laatste vier delen momenteel vertaald worden. Omdat de centrale thema’s in elk deel terugkeren, zijn de delen ook afzonderlijk te lezen,. “De Leer is bedoeld voor de hele wereld, voor alle wezens. Hoe ruimer u begrijpt, des te meer wordt ze uw eigendom.” (Bladeren 1/417).

Hiërarchie (1931)
Het zevende deel van de Agni Yoga-leringen behandelt het principe van hiërarchie in de kosmos en de centrale functie van het hart daarin.
“De Macht van de Hiërarchie is de Macht die gevoed wordt door het vuur van creativiteit. Onderwerping aan de macht van de Hiërarchie betekent de opoffering van vuur aan het Algemeen Goede. Hoe vaag gloeit deze gedachte in het menselijk begrijpen! Het bewustzijn dat dit begrip niet in zich opneemt kan alleen maar grote woorden mompelen, maar is niet in staat deze in het leven toe te passen, want alleen een hart dat doordrongen is van de grootsheid van de Hiërarchie kan de ganse majesteit van de kosmische wet begrijpen. De aantrekking tot de Magneet kan daarom alleen plaats hebben door de realisatie van de Hiërarchie.” H/194 “Hiërarchie betekent samenwerking. Maar bij samenwerking resulteert de versterking van energieën in een voortdurende kringloop van vonken, van boven naar beneden en van beneden naar boven. De dynamo die deze vlammende stroom voortbrengt is het hart. Het betekent dat Hiërarchie bovenal de Leer van het Hart is.” Hie/448
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.