Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Powell, Robert (samenstelling) / Shri Nisargadatta Maharaj (gesprekken met) - Zelf-realisatie [zelfrealisatie]; gesprekken met Shri Nisargadatta Maharaj over onze natuurlijke staat (Bombay, januari - november 1980)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Powell, Robert (samenstelling) / Shri Nisargadatta Maharaj (gesprekken met) - Zelf-realisatie [zelfrealisatie]; gesprekken met Shri Nisargadatta Maharaj over onze natuurlijke staat (Bombay, januari - november 1980)
Schrijver: Powell, Robert (samenstelling) / Shri Nisargadatta Maharaj (gesprekken met)
Titel: Zelf-realisatie [zelfrealisatie]; gesprekken met Shri Nisargadatta Maharaj over onze natuurlijke staat (Bombay, januari - november 1980)
ISBN:
Uitgever: Altamira
Bijzonderheid: geplastificeerde softcover, 1988, 167pp, in goede staat, wat verkleuring schutbladen, enkele potloodaantekeningen en -arceringen, foto=boek
Prijs: € 14,95
Meer info De woorden van deze auteur verwijzen al decennialang op heldere wijze naar het overstijgen van de tegenstellingen in ons bestaan. Daarin worden de verschillen niet ontkend, maar doorzien en bieden kans op een ervaring van de fundamentele eenheid van het bestaan. In het dagelijkse leven is het maken van scheidingen de oorzaak van veel problemen, zowel voor het individu als in de samenleving. Steeds ontstaan conflicten als het ene tegenover het andere wordt gesteld, als de ene mens tegenover de andere komt te staan. Gescheidenheid is de bron van alle conflicten. De oplossing van de problemen ligt dus in de radicale relativering van de scheidingen tussen de ander en ik. Dit kan leiden tot een zijnservaring van een groter geheel waarin alles en iedereen is opgenomen. Dit boek is een weergave in dialoogvorm van de vele gesprekken die Maharaj jarenlang heeft gevoerd met zijn bezoekers en waarin het doorzien van de ogenschijnlijke dualiteit in het leven wordt herkend.
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.