Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Arcarti, Kristyna - Liefdeshoroscoop voor beginners

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Arcarti, Kristyna - Liefdeshoroscoop voor beginners
Schrijver: Arcarti, Kristyna
Titel: Liefdeshoroscoop voor beginners
ISBN: 9799076113042
Uitgever: Nederland Boekproducties (NBP)
Bijzonderheid: softcover, 1995, 136pp, als NIEUW, rug verkleurd, naamsticker, foto=boek
Prijs: € 4,95
Meer info Dit boek is bedoeld om u kennis te laten maken met de principes van de liefdeshoroscoop. Het geeft u een indruk van de rol die de verschillende planeten spelen bij het tot stand komen van een relatie. Zoals u zult zien is met name de positie van de Maan op het moment van geboorte van groot belang.
Omdat we onze medemens pas goed kunnen begrijpen als we eerst onszelf hebben leren kennen, begint dit boek met een karakterschets van alle twaalf Maantekens. Vervolgens kijken we naar de relaties tussen de verschillende Maantekens en daarna naar de karaktereigenschappen op basis van de combinatie van Maan- en Zonnetekens. Tenslotte wordt gekeken hoe groot de kans is op een relatie tussen de twaalf Maantekens en de Zonnetekens.
Aan het eind van dit boek staan overzichtelijke tabellen waarin u eenvoudig uw eigen Maanteken kunt opzoeken.
Kristyna Arcarti is New Age consulente en specialiste op het gebied van Handlijnkunde, Astrologie en Numerologie. Ze heeft ook Handlijnkunde voor beginners, Chinese Astrologie voor beginners en Numerologie voor beginners geschreven.
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.