Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Haas, Catharina de (tekst) en Stefan Verwey (illustraties) - Vriendschap; een tweede ik

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Haas, Catharina de (tekst) en Stefan Verwey (illustraties) - Vriendschap; een tweede ik
Schrijver: Haas, Catharina de (tekst) en Stefan Verwey (illustraties)
Titel: Vriendschap; een tweede ik
ISBN: 9789055948840
Uitgever: Scriptum
Bijzonderheid: hardcover, 2012, 206pp, in zeer goede staat / als NIEUW, foto=boek
Prijs: € 7,95
Meer info Vriendschap gaat over ons leven. Vriendschap gaat over samen leven. De meeste mensen rekenen vriendschap tot het privéterrein. Vriendschappelijke gevoelens gaan echter verder dan de voordeur. Deze gevoelens kleuren en bepalen het dagelijks leven, je ervaart ze tijdens de behandeling bij de kassa van een supermarkt, en ze betreffen ook het hoogste ambacht: het bedrijven van politiek.
Is vriendschap een kostbaar bezit vol onzekerheden? Of zelfs méér dan dat: is vriendschap een illusie, 'een pakketje schroot, met een dun laagje chroom'? Kún je van bezit spreken als het over vriendschap gaat? Van welke makelij is vriendschap? Is vriendschap een fenomeen dat we zelf op eigen wijze vorm kunnen geven? Is vriendschap een levenshouding die we met vallen en opstaan vanaf onze jeugd als vanzelf leren? Hebben we nog vrienden nodig als we een partner hebben met wie we alles kunnen delen?
Deze en andere vragen worden in dit boek beantwoord, met behulp van filosofische beschouwingen en teksten van filosofen, met een vleugje psychologie en sociologie, met literaire voorbeelden ter illustratie.

Catharina De Haas studeerde onder meer filosofie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Zij is sinds 1992 filosofisch consulent met een eigen praktijk voor zowel particulieren als bedrijven. Haar praktijk is gevestigd in Amsterdam.
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.