Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Bergier, Jacques - Verdoemde boeken

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bergier, Jacques - Verdoemde boeken
Schrijver: Bergier, Jacques
Titel: Verdoemde boeken
ISBN: 9789020232776
Uitgever: Ankh-Hermes, Deventer
Bijzonderheid: hardcover, 1973, 160pp, in goede staat, kaft iets vlekkerig (zie foto)
Prijs: € 7,95
Meer info De geschiedenis kent een aantal voorbeelden van boeken of manuscripten, waarvan inhoud voor het grote publiek verborgen is gehouden.
Bevatten deze boeken bepaalde geheimen, waarvan de openbaring gevaarlijk zou zijn voor de mensheid? Heeft er door de tijden heen een geheim genootschap bestaan, dat steeds en ook nu nog, met grote macht en achter de schermen, publicatie en circulatie met geweld voorkwam? Zijn dit dezelfde machten die via zogenaamde psychopatische moordenaars toeslaan; denk aan Lincoln, Kennedy etc. Oswald, Shirhan en andere moordenaars verklaarden allen door een onverklaarbare kracht geleid te zijn. Was dit de macht achter Hitler, achter Robespierre, Brutus en de moordenaars van Socrates?
Bergier heeft de moed gehad deze gevaarlijke zaken in het licht te brengen. Hij ontdekte, dat het aantal manuscripten dat ontoegankelijk moest blijven, niet gering is. Door hem behandelde boeken zijn: De Stanza's van Dzyan; Boeken die in Alexandrië vernietigd werden; De Steganografie van Trithemius; Het boek van Thoth; Monas Hieroglyphica van John Dee; Het Woynitsch-manuscript; De dubbele spiraal van J.D. Watson; Het geval van Professor Filippow; Het manuscript van Mathers; Excalibur, het boek dat krankzinnig maakt.
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.