Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Droste en Van Steenwyk (uitgegeven door C.G. Brouwer) - Achmet (1708) & Thamas Koelikan (1745); Turkse en Perzische tragedies van Droste en Van Steenwyk

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Droste en Van Steenwyk (uitgegeven door C.G. Brouwer) - Achmet (1708) & Thamas Koelikan (1745); Turkse en Perzische tragedies van Droste en Van Steenwyk
Schrijver: Droste en Van Steenwyk (uitgegeven door C.G. Brouwer)
Titel: Achmet (1708) & Thamas Koelikan (1745); Turkse en Perzische tragedies van Droste en Van Steenwyk
ISBN: 9789080026742
Uitgever: D'Fluyte Rarob (serie De Oostersche Schouburgh - Nederlandse Orientaalse treurspelen uit de zeventiende en achttiende eeuw, deel III)
Bijzonderheid: softcover, 1993, 200pp, als NIEUW, piepklein slijtageplekje achterkaft, foto=boek
Prijs: € 19,95
Meer info Dit is deel 3 van de serie De Oostersche Schouburgh, Nederlandse Orientaalse treurspelen uit de zeventiende en achttiende eeuw. In deze serie worden, verspreid over drie tekstdelen, zes oosterse spelen opnieuw uitgegeven. Zij stammen van verschillende toneelschrijvers, dateren uit de periode 1620-1750 en bestrijken, gerekend vanaf 1400 ruim drie eeuwen islamitische geschiedenis. Naar strekking, fabel, opbouw en taal vertonen zij een grote verscheidenheid.
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.