Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Kleintjes, Stefan - Van borst tot boterham; gezonde voeding voor baby en kleuter van 0-4 jaar

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kleintjes, Stefan - Van borst tot boterham; gezonde voeding voor baby en kleuter van 0-4 jaar
Schrijver: Kleintjes, Stefan
Titel: Van borst tot boterham; gezonde voeding voor baby en kleuter van 0-4 jaar
ISBN: 9789038911601
Uitgever: Elmar
Bijzonderheid: geplastificeerde hardcover, 2002, 208pp, in zeer goede staat, stempel op schutblad, foto=boek
Prijs: € 8,95
Meer info De beste start is natuurlijk borstvoeding. Langzamerhand overstappen op een vegetarische voeding is heel verantwoord, gezond en lekker. Ook in de zwangerschap en de zoogperiode is het heel goed mogelijk verantwoord en lekker vegetarisch te eten.
Diëtist en kindervoedingsdeskundige Stefan Kleintjes beschrijft in dit boek de voeding van de moeder in de zwangerschap en zoogperiode. Vervolgens gaat hij zeer uitgebreid in op het onderwerp borstvoeding, en alle zaken die van belang zijn om de borstvoeding tot een succes te maken.
Daarna beschrijft hij, stap voor stap, de juiste voeding voor de kleintjes van 0-4 jaar, met behulp van voedingsschema's, eiwitcombinaties, basisrecepten en dagmenu's per seizoen.
De onderwerpen inenten, allergieën, tafelmanieren, vitamines, biologische teelt en onderhoud van het kindergebit passeren tevens de revue.
Van borst tot boterham is niet alleen een uitstekende handleiding voor de jonge moeder, maar ook voor vaders, kinderdagverblijfleidsters, oppas-oma's en -opa's, verpleegkundigen, kraamverzorgenden en verloskundigen.
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Logo Boekhandel Shambala

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.