Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Wing, R.L. - Het Tao van macht; een nieuwe vertaling van de Tao-Te Tjing, Lao-Tse`s gids voor leiderschap, macht en invloed

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wing, R.L. - Het Tao van macht; een nieuwe vertaling van de Tao-Te Tjing, Lao-Tse`s gids voor leiderschap, macht en invloed
Schrijver: Wing, R.L.
Titel: Het Tao van macht; een nieuwe vertaling van de Tao-Te Tjing, Lao-Tse`s gids voor leiderschap, macht en invloed
ISBN: 9789061343042
Uitgever: Bigot & Van Rossum
Bijzonderheid: grote softcover (21x28cm), 1988, 185pp, in goede staat, foto=boek
Prijs: € 5,95
Meer info Met Het / Tjing werkboek creëerde R. L. Wing een nieuwe standaard voor de combinatie van de oude Oosterse filosofie met het moderne Westerse denken. Met Het Tao van Macht presenteert de auteur een nieuwe vertaling van de Tao-Te Tjing, die tevens een uiterst toegankelijke praktische interpretatie is van dit 2500 jaar oude werk, dat na de bijbel het meest vertaalde boek ter wereld is. Het bevat een tijdloze strategie voor het versterken van de persoonlijkheid — in zaken, bestuur en op individuele basis — hetgeen toegepast kan worden bij scherpzinnige managementtechnieken en het bereiken van optimale productiviteit.
Wings unieke benadering verenigt op fraaie wijze de Oosterse filosofie met het Westerse pragmatisme door meer de nadruk te leggen op houding dan op actie. Deze fraai geïllustreerde uitgave is niet alleen bedoeld voor mensen in een leidinggevende positie, maar zeker ook voor iedereen die zijn of haar persoonlijkheid wil versterken.

trefwoorden: Lao / Lau / Tse / Tze / Tseu / Tzu / Tsz / Zi / Tsu / Tau / Tao / Teh / Te / Tsing / Tjing / King / Tsjing / Ching / Daodejing.
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.