Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Gawain, Shakti en Laurel King - Leven in het licht; een leidraad naar persoonlijke en planetaire transformatie

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Gawain, Shakti en Laurel King - Leven in het licht; een leidraad naar persoonlijke en planetaire transformatie
Schrijver: Gawain, Shakti en Laurel King
Titel: Leven in het licht; een leidraad naar persoonlijke en planetaire transformatie
ISBN: 9789020238679
Uitgever: Ankh-Hermes, Deventer
Bijzonderheid: hardocver, 1994, 4e druk, 219pp, in zeer goede staat, foto=boek
Prijs: € 4,95
Meer info We kunnen kanaal zijn voor de creatieve energie en kracht in de kosmos. Hoe? Door te leren naar onze intuïtie te luisteren en ernaar te leven - zelfs wanneer dat indruist tegen bestaande patronen, normen en verwachtingen. We krijgen zo meer voldoening in onze bezigheden, worden actiever en creatiever, en zullen merken dat ook onze omgeving die positieve verandering ondergaat. Hoe we dit kunnen bereiken wordt door de schrijvers in deze uitgave duidelijk gemaakt. Wie zijn intuïtie wil ontwikkelen en haar met optimaal gebruik van eigen creatieve vermogens wil leren volgen, heeft aan dit boek een prima handleiding. Zij beginnen met de uitgangspunten te verduidelijken, zoals onze intuitie, kanaal-zijn, het mannelijke en vrouwelijke in ons, en beschrijven vervolgens boe we hiernaar kunnen leven en op welke terreinen van het leven we dat kunnen doen: relaties, seksualiteit, werk en andere activiteiten, geld, gezondheid enzovoort.
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.