Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Casarjian, Robin - Vergeven; een moedige keuze voor innerlijke vrede

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Casarjian, Robin - Vergeven; een moedige keuze voor innerlijke vrede
Schrijver: Casarjian, Robin
Titel: Vergeven; een moedige keuze voor innerlijke vrede
ISBN: 9789020264678
Uitgever: Ankh-Hermes (Delphi reeks)
Bijzonderheid: softcover, 1997, 263pp, in zeer goede staat / als NIEUW, foto=boek
Prijs: € 5,95
Meer info Als we vergeven en vergeving krijgen, verandert dat ons leven altijd. De zoete beloften van vergeving worden altijd nagekomen. En we krijgen de gelegenheid een nieuwe start voor onszelf en voor de wereld te maken. Vergeving is het middel waarmee je iets dat kapot is gegaan, heel kunt maken. Het pakt je gebroken hart en herstelt het. Het pakt je verstrikte hart en bevrijdt het. Het pakt je door schaamte en schuldgevoelens aangetaste hart en laat het terugkeren in zijn oorspronkelijke, onbedorven staat. Vergeving geeft je hart de onschuld terug die je eens kende, een onschuld die je de vrijheid gaf om lief te hebben. Niemand wil leven met boosheid, wrok, schaamte- en schuldgevoelens. Vijandigheid en schuldgevoelens werken stress en een slechte gezondheid in de hand. Vergeving is een wezenlijke voorwaarde om dit soort gevoelens echt te kunnen genezen. Een bron van inspiratie was voor de auteur o.a. Een cursus in wonderen, daarnaast mediteerde zij veel om zodoende haar bewustzijn en
begrip te kunnen ontwikkelen. Het boek bevat vele oefeningen, gemarkeerde gedeelten met vragen die je jezelf kunt stellen, 'gedachtekiemen' en maakt ook gebruik van visualisaties.
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.