Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Morrison, dr. Douglas - Body Electronics basisbegrippen; de wetenschap van lichamelijke degeneratie

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Morrison, dr. Douglas - Body Electronics basisbegrippen; de wetenschap van lichamelijke degeneratie
Schrijver: Morrison, dr. Douglas
Titel: Body Electronics basisbegrippen; de wetenschap van lichamelijke degeneratie
ISBN:
Uitgever: Body Electronics Instituut België
Bijzonderheid: softcover, 1993, 257pp, in zeer goede staat, foto=boek
Prijs: € 59,95
Meer info Een introductie van Body ElectronicsHoe jezelf te helenOnbegrensd helingspotentieelDe wetenschap van lichamelijke,emotionele,mentale en spirituele regeneratie: Jeannine & Dr. Douglas Morrison:
Wat is Body Electronics ?
Body Electronics is een revolutionaire en verbluffend snelle methode om jezelf te helen.
Een belangrijk element in B.E. is de voorbereiding door voeding en voedingssupplementen.
Er wordt een unieke methode van aangehouden acupressuur in een bepaalde richting en tijd toegepast.
In B.E. worden de basiswetten aangeleerd om het fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam te kennen en te beheersen.
Een belangrijk onderdeel van regeneratie is de helingcrisis, waardoor alle oude belastende en blokkerende programma's doorbroken worden om nieuwe ruimte te creëren voor positieve programmering.
Een grote bewustzijnsverandering wordt ervaren, waarbij blijvende gezondheid op alle niveaus het gevolg is.
Body electronics helpt bij het oplossen van de muco-protein kristallen waarin onderdrukte informatie opgeslagen ligt. Deze kristallen zijn gevuld met herinneringen, emoties, gedachten en ervaringen waar we ooit weerstand aan boden
B.E. gebruikt het lichaamseigen elektrische veld om regeneratie te bewerkstelligen

dr Morrison:
Tegenwoordig wordt algemeen aanvaard dat het onderbewustzijn verbindingen opbouwt, die onze vrijheid van keuze begrenzen, en dat deze onderbewuste gedachtepatronen rechtstreekse gevolgen hebben op onze fysieke gezondheid. Maar hoe gebeurt dit nu precies en hoe kunnen we deze kennis gebruiken om er het meeste voordeel uit te putten ?Men dient een bepaald kritiek punt te overkomen om boven de huidige, traditionele methodes van allopathische geneeskunde en de minder traditionele methodes van lichaam balancering uit te groeien. Dit punt moet overwonnen worden, zodat men het noodzakelijk niveau van persoonlijke ervaring kan bereiken, waarbij lichamelijke regeneratie zich voordoet. Onthoud datwe niet alleen geïnteresseerd zijn in het balanceren van het lichaam of het onderdrukken van symptomen, door het gebruik van medicijnen, we zijngeïnteresseerd in lichamelijke regeneratie.We zullen nu gezamenlijk naar dit kritieke punt reizen, zodat we het begrip en de noodzakelijke toepassing van wetten bereiken, waardoor we in staat zijn om de zelfdiscipline te krijgen om het fysieke lichaam te regenereren.Deze discipline bestaat uit drie in elkaar sluitende fases: fysieke, emotionele en mentale discipline. Hier dient met klem benadrukt te worden dat B.E. niet doeltreffend is, als het lichaam niet voorbereid is op voedingsgebied door een volledige voedselverzadiging. Vele mensen proberen om junkvoedsel, bewerkt of gekookt voedsel te blijven eten en toch een snelle opknapbeurt te bekomen om beter te worden. Dit werkt absoluut niet. Men dient zich gematigd, vanuit een fysiekstandpunt, te disciplineren en besluiten om een verstandig dieet te handhaven, met toevoeging van denodige supplementen. Eens men deze fysieke discipline meester is kan men zijn aandacht gaan richten op emotionele discipline.

B00169895M engelse versie op AMA-UK
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.