Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Tulku, Tarthang - Verborgen vrijheid; aanwijzingen voor meditatie en zelfobservatie...

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Tulku, Tarthang - Verborgen vrijheid; aanwijzingen voor meditatie en zelfobservatie...
Schrijver: Tulku, Tarthang
Titel: Verborgen vrijheid; aanwijzingen voor meditatie en zelfobservatie...
ISBN: 9789073728165
Uitgever: Dharma (serie Nyingma Psychologie)
Bijzonderheid: softcover, 2000, 3e druk, 118pp, in goede staat, foto=boek
Prijs: € 4,95
Meer info De geest voorziet ons van een vitale energie die reageert op elke nuance van de ervaring. Wanneer we de aard van de geest doorgronden en zijn flexibiliteit op waarde schatten, kunnen we vormgeven aan de gerichtheid van zijn energie en creatief reageren op alles wat het leven voor ons in petto heeft. Door ons bewust te worden van de verborgen bronnen van de geest krijgen we toegang tot duurzame vrede en vrijheid. Verborgen Vrijheid helpt ons die bronnen te ontdekken door middel van meditatie en zelfobservatie.
'Wij leven in een wereld die overvol is en frustrerend, en het is vaak gemakkelijk om te vergeten dat de rust in onze geest onze enige ware toevlucht is. Ik hoop dat dit boek zal dienen als herinnering aan de helderheid en vrijheid van de ontwaakte geest, die ons terugroept naar ons natuurlijke thuis' – Tarthang Tulku
Verborgen Vrijheid is geschreven vanuit de traditie van het Tibetaans boeddhisme. Eenvoudige ademhalingstechnieken, mantra's en visualisatieoefeningen bevorderen een diepe ontspanning, helderheid en concentratie. De praktische aanwijzingen en oefeningen in dit boek zijn het gereedschap waarmee we blokkades kunnen verwijderen en de genezingskracht opwekken die sluimert in onze geest.
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.