Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Klimo, Jon - Channeling; een onderzoek naar het ontvangen van mededelingen uit paranormale bronnen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Klimo, Jon - Channeling; een onderzoek naar het ontvangen van mededelingen uit paranormale bronnen
Schrijver: Klimo, Jon
Titel: Channeling; een onderzoek naar het ontvangen van mededelingen uit paranormale bronnen
ISBN: 9789062717934
Uitgever: Mirananda
Bijzonderheid: softcover, 1989, 421pp, in goede staat, foto=boek
Prijs: € 4,95
Meer info Vanaf de eerste schriftelijke overleveringen zijn er berichten over contact met wezens die zich in 'hogere dimensies bevinden'. In de loop van de tijd zijn deze mysterieuze contacten onder verschillende namen bekend geworden: openbaring, geestelijke communicatie, spiritisme, en sinds kort channeling.

Naar dit verschijnsel en de mensen die zeggen het ervaren te hebben, de wetenschappelijke theorieën, die er een verklaring voor willen geven, en de technieken die we kunnen gebruiken om ons eigen, latente vermogen tot channeling te ontplooien gaat dit opwindende boek op onderzoek uit.

Wie zijn Seth, Lazaris, Michael, de ruimte-broeders, de hemelse meester en Ramtha? Ze beweren uit een hoger gebied te komen en de individuele mens en de mensheid als geheel, te willen helpen groeien en volwassen worden. De contactpersonen van deze entiteiten, de kanalen, komen uit alle lagen van de bevolking, het zijn arbeiders, natuurkundigen, huisvrouwen of filmsterren. Jon Klimo behandelt in dit boek de voornaamste vragen die het verschijnsel Channeling oproept: - Wat voor soort mensen laten zich als voertuig (kanaal) gebruiken? - Wie zijn die entiteiten waarvoor ze kanaal zijn? - Wat zeggen de entiteiten over zichzelf en hun motivatie? - Wat voor boodschap brengen ze? - Wat voor licht werpt die boodschap op de aard van hun wereld en die van ons? Hoe kunnen we een juist oordeel vellen over de waarde van de berichten die ons op deze manier bereiken? - Op welke wijze maken de kanalen zich tot ontvangststations voor deze entiteiten en hun mededelingen? - En tenslotte wat zijn de implicaties en wat is het belang van channeling? Voor de wetenschap, voor de maatschappij en voor ons persoonlijk? Jon Klimo is hoogleraar geweest aan de Rutgers Universiteit in de Verenigde Staten en doceerde pedagogiek en psychologie. Nu is hij een van de stafleden van de Rosebridge Graduate School gespecialiseerd in het opleiden van studenten tot psycholoog en hulpverlener.
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.