Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Bouchard, David (met afbeeldingen van Zhong-Yang Huang) - Boeddha in de tuin

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bouchard, David (met afbeeldingen van Zhong-Yang Huang) - Boeddha in de tuin
Schrijver: Bouchard, David (met afbeeldingen van Zhong-Yang Huang)
Titel: Boeddha in de tuin
ISBN: 9789020282603
Uitgever: Ankh-Hermes
Bijzonderheid: grote hardcover (25x27cm), 2001, 30pp, in goede staat, 5 stickertjes binnenzijde kaft, foto=boek
Prijs: € 4,95
Meer info In dit schitterende verhaal wordt een jongen te vondeling gelegd bij de poorten van een boeddhistische tempel. De monniken die er wonen adopteren hem. Terwijl zij de wereld afreizen op zoek naar verlichting verzorgt de jongen de tuin. Hij raakt bevriend met een oude blinde monnik die bij de tuinpoort zit. Uiteindelijk ontdekt de jongen de ware aard van verlichting, tot verbazing van de andere monniken die terugkeren van hun missie.
Het verhaal is gebaseerd op de vier boeddhistische tekens van verlichting: honger, ziekte, dood en het zoeken naar verlichting. Het verhaal is van alle tijden. De oude blinde monnik in dit verhaal is echt. De kunstenaar Zhong-Yang Huang bracht een hele dag door om hem na te schilderen. De hele dag wisselden ze geen woord. De enige keer dat hij zijn stem hoorde, was toen hij opstond om te vertrekken. Hij zei: 'Bedankt dat je de dag met me hebt doorgebracht, vriend.'
Boeddha in de tuin is een ontroerend verhaal voor jong en oud, met prachtige illustraties die nauw aansluiten bij de geest van het verhaal.
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.