Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Tendzin, Ösel - Boeddha in de palm van je hand

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Tendzin, Ösel - Boeddha in de palm van je hand
Schrijver: Tendzin, Ösel
Titel: Boeddha in de palm van je hand
ISBN: 9789063253479
Uitgever: Servire
Bijzonderheid: softcover, 1989, 125pp, in zeer goede staat, foto=boek
Prijs: € 4,95
Meer info ösel Tendzin is de voornaamste student en dharma- erfgenaam van de vermaarde, in 1987 overleden boeddhistische meditatie-meester Chögyam Trungpa, Rin- poche. In zijn inleiding van Boeddha in de palm van je hand zegt Trungpa over hem:
‘Ösel Tendzin is een van de grootste voorbeelden van een beoefenaar die aan de opdracht van Boeddha en zijn goeroe gevolg heeft gegeven. Hij is zonder meer in staat om de boodschap van Boeddha- dharma verder in de wereld door te geven. Dit werk zal voor hen die het pad van verlichting en van de Praktizerende Traditie willen volgen, buitengewoon bevorderlijk zijn.’
Aan dit intrigerende boek liggen lezingen ten grondslag waarin ösel Tendzin de authentieke leer van de Boeddha en het pad van boeddhistische meditatie volgens de Kagyü-overlevering van Tibet presenteert. Uitgangspunt van het boek is de traditionele opvatting van deze boeddhistische leerschool dat alle mensen van nature de fundamentele geest van verlichting bezitten. Op een heel concrete en tegelijk diepzinnige wijze beschrijft de auteur vervolgens de stappen op het pad die verwarring oplossen en de schittering van de ontwaakte staat door laten breken.
In een tijd van toenemende belangstelling voor het boeddhisme is Boeddha in de palm van je hand een boek van zowel grote praktische als theoretische waarde.
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.