Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekhandel Shambala.


 

Buess, Lynn M. - Stromende energie; synergetisch genezen, een psychisch-spirituele therapie

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Buess, Lynn M. - Stromende energie; synergetisch genezen, een psychisch-spirituele therapie
Schrijver: Buess, Lynn M.
Titel: Stromende energie; synergetisch genezen, een psychisch-spirituele therapie
ISBN: 9789020238624
Uitgever: Ankh-Hermes, ISBN 9020238620
Bijzonderheid: softcover, 1983, 112pp, in goede staat, foto=boek
Prijs: € 4,95
Meer info De schrijver begon in de zeventiger jaren met de toepassing van alternatieve geneesmethoden en gaf als gesprekstherapeut lezingen. Bij zijn therapie maakte hij veel gebruik van symbolen van de tarot en later ook van numerologie. Uit de ervaring die hij gedurende tien jaar als gesprekstherapeut opdeed èn de inzichten, verkregen door 20 jaar studie metafysica, ontwikkelde hij een geheel nieuwe, holistische therapie. Dit is een intensieve, therapeutische behandeling die de deelnemer helt het proces van zijn groei en ontwikkeling te versnellen. Het is de combinatie van ervaringen, kennis en vaardigheden waardoor met deze therapie snelle en goede resultaten bereikt worden.

In dit boek worden zowel de achtergronden als de vele praktische aspecten van de behandeling besproken. Onder invloed van de humanistische en transperonale psychologie is Lynn Buess meer de nadruk gaan leggen op de toepassing van esoterische psychologie, Daarbij is hij geheel toegewijd aan de bespoediging van het bewustzijn dat we aan de vooravond staan van een nieuw tijdperk. Synergie-sessies bieden ons de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan de gezondmaking van onze wereld. Dit boek kan daarbij van veel nut zijn.
Boek bekijken

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.