Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.


 

Kindt, Guido-Jules - Afrika Syndroom - POD editie

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kindt, Guido-Jules - Afrika Syndroom - POD editie
Schrijver: Kindt, Guido-Jules
Titel: Afrika Syndroom - POD editie
ISBN: 9789402150681
Uitgever: Brave New Books
Bijzonderheid: 2016 307pp Gebonden
Prijs: € 42,94
Gratis
Meer info

Flaptekst

Een ouderling voelt zijn laatste levensfase naderen. Daarom wil hij zich bevrijden van al zijn waanzinnige en avontuurlijke herinneringen, via een niet-chronologische pseudo-biografie, waarin zin en onzin van het leven aan bod komen. De ik-persoon in deze roman reisde als reporter eindeloos door zwart Afrika en door veel andere delen van de wereld, botste op gangsters, behaalde een pilotenbrevet en leidde soms een mysterieus dubbelleven als spion.
Hij wordt gedreven door één logica: de kracht van Darwins evolutieleer en het onverbiddelijke van de natuur met de dood als eindpunt. Zijn katholieke jeugd is een bron van ergernis en spot... zijn erotische avonturen grenzen aan het ontoelaatbare. Hij hoopt in zijn laatste jaren nog even te genieten van de warme seksualiteit die zijn leeftijd hem gunt... of samen met de mooie Namonga ten onder te gaan in de Victoria Falls, het woeste dieptepunt van de Zambezi.

Boek bekijken

Boekstra uit Nijverdal

Logo Boekstra

Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs. Verzendkosten 1,45 euro per zending binnen Nederland, vanaf 25 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland. Verzendkosten Belgiƫ 2,95 euro per zending. Minimale bestelafname van 10,- euro, exclusief verzending. Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking. De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.