Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.


 

Chapman, Gary - De vijf talen van de liefde van tieners

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Chapman, Gary - De vijf talen van de liefde van tieners
Schrijver: Chapman, Gary
Titel: De vijf talen van de liefde van tieners
ISBN: 9789063537272
Uitgever: Jongbloed Boeken
Bijzonderheid: 2019 320pp Paperback / softback
Prijs: € 16,99
€ 1,75
Meer info

Flaptekst

Het is een hele uitdaging om aan tieners te laten merken dat mensen van hen houden. Tieners hebben er veel behoefte aan te weten dat mensen in hun omgeving van hen houden. Maar 't is niet makkelijk dat aan hen te communiceren. Je begrijpt elkaar al gauw verkeerd. Vooral omdat de één een heel andere manier heeft om liefde te geven en te ontvangen dan de ander.

Onderzoek heeft uitgewezen dat ouders de meeste invloed hebben op het leven van een tiener, nog veel meer dan hun eigen leeftijdsgenoten. De sleutel om de deur naar het hart van tieners open te krijgen bestaat er volgens Gary Chapman in dat we liefde leren uit te drukken in een taal die ze begrijpen.

Boek bekijken

Boekstra uit Nijverdal

Logo Boekstra

Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs. Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,95 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland. Verzendkosten Belgiƫ 2,95 euro per zending. Minimale bestelafname van 10,- euro, exclusief verzending. Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking. De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.