Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.


 

Wielaert, Jeroen - 70 - Tour masqué - Kroniek van de Ronde van Frankrijk 2020

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wielaert, Jeroen - 70 - Tour masqué - Kroniek van de Ronde van Frankrijk 2020
Schrijver: Wielaert, Jeroen
Titel: 70 - Tour masqué - Kroniek van de Ronde van Frankrijk 2020
ISBN: 9789462310506
Uitgever: De Muur
Bijzonderheid: 2020 200pp Paperback / softback
Prijs: € 14,95
€ 1,75
Meer info

Flaptekst

De Tour de France van 2020 beloofde een merkwaardige te worden: grotendeels verreden in september en met een virus dat het peloton 3500 kilometer lang op de hielen zou zitten. Bovendien was het de vraag of Tom Dumoulin er eindelijk in zou slagen Joop Zoetemelk na veertig jaar af te lossen als laatste Nederlandse Tourwinnaar.
Jeroen Wielaert, radioverslaggever, schrijver en groot Tour-adept, reisde voor het wielertijdschrift De Muur naar Frankrijk om verslag te doen van de 107e Ronde.
In Tour Masqué doet hij verslag. Niet alleen van de sportieve kant van het evenement, maar ook van de vreemde sfeer in een Ronde die voor de Fransen drie weken lang het front vormde in de strijd tegen corona. Zo werd Tour Masqué een prachtig tijdsdocument.

Fotograaf Klaas Jan van der Weij ging voor de Volkskrant naar de Tour. In Tour Masqué staan zijn mooiste foto’s, waaronder de meestbesproken Tourfoto van het jaar: de Colombiaan Egan Bernal, onnavolgbaar vastgelegd in het spiegelpaleis van de Ronde.

Boek bekijken

Boekstra uit Nijverdal

Logo Boekstra

Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs. Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,95 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland. Verzendkosten België 2,95 euro per zending. Minimale bestelafname van 10,- euro, exclusief verzending. Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking. De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.