Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekstra.


 

Migoya, Francisco J. (The Culinary Institute of America, Hyde Park, NY), The Culinary Institute of America (CIA) - The Elements of Dessert

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Migoya, Francisco J. (The Culinary Institute of America, Hyde Park, NY), The Culinary Institute of America (CIA) - The Elements of Dessert
Schrijver: Migoya, Francisco J. (The Culinary Institute of America, Hyde Park, NY), The Culinary Institute of America (CIA)
Titel: The Elements of Dessert
ISBN: 9780470891988
Uitgever: John Wiley & Sons Inc
Bijzonderheid: 2012 544pp Gebonden
Prijs: € 79,95
Gratis
Meer info

Annotatie

Shares the core concepts and techniques of desserts, focusing on flavor combinations, basic pastry methods, and principles of dessert and menu composition

Flaptekst

* Begins with the essential elements of contemporary dessertsshowing pastry chefs and students how to master those building blocks before molding and incorporating them into creative finished desserts. * He then explores in detail pre-desserts, plated desserts, dessert buffets, passed desserts, cakes, and petits fours.

Boek bekijken

Boekstra uit Nijverdal

zakelijk

Logo Boekstra

Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten Belgiƫ 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.