Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Book4Book.


 

Kamphues, Ro - Naar de haaien / volstrekt onverantwoorde avonturen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kamphues, Ro - Naar de haaien / volstrekt onverantwoorde avonturen
Schrijver: Kamphues, Ro
Titel: Naar de haaien / volstrekt onverantwoorde avonturen
ISBN: 9789060056219
Uitgever: Thomas Rap
Bijzonderheid: 1e druk 2006, 269pp, paperback - goed met lichte kreuk in punt voorkaft
Prijs: € 2,40
€ 3,85
Meer info Al jaren spoken ze door zijn hoofd - de verhalen over zijn belevenissen die níét op het tv-scherm te zien waren. Op feestjes en partijen raakt Rob Kamphues er niet over uitgepraat. En ongetwijfeld had hij dat nog jaren gedaan als goede vrienden niet tegen hem hadden gezegd: 'Schrijf het eens op, dan zijn wij ervan af.' Ongetraind in een bobslee de diepte in suizen, wilde haaien door een hoepel laten zwemmen, een geprikkelde stier op je af zien komen rennen, in te snelle auto's door de Noord-Afrikaanse woestijn racen, op zoek gaan naar illegale goudmijnen in gebieden waar geen politie of leger durft te komen - Kamphues heeft zich laten verleiden avonturen aan te gaan die met recht 'volstrekt onverantwoord' genoemd mogen worden. Achteraf. Want tot voor kort dacht hij daar anders over. Eigenlijk kwam Rob pas zelf tot die conclusie toen hij later ontdekte dat een volgende tv-ploeg op de Bahama's door haaien was opgevreten en het vliegtuig waarmee hij in de Zuid-Amerikaanse jungle een noodlanding maakte een jaar later alsnog verongelukte.
Rob Kamphues is programmamaker, cabaretier, en nu dus ook schrijver. Voor dit boek putte hij uit tv-programma's die hij de afgelopen vijf jaar maakte voor verschillende omroepen. Voor RTL maakte hij De acht plagen van Rob Kamphues, voor BNN Kamphues maakt Vrienden, waarin hij onder meer extreem-rechtse militairen bezocht, en voor de KRO's Kamphues zoekt de Grens trok hij onder andere de Braziliaanse jungle in opzoek naar nieuwe diersoorten.
Boek bekijken

Book4Book uit Alkmaar

zakelijk

Logo Book4Book

Boeken worden gratis bezorgd in Alkmaar en directe omgeving binnen een straal van 10km. Voor bestellingen boven de 20,00 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen.
De aangegeven verzendkosten gelden voor Nederland. Verzendkosten naar andere landen worden per bestelling overeengekomen.
HEEFT U BINNEN 1 DAG GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX. ONZE MAIL KAN DAARIN TERECHT ZIJN GEKOMEN.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.