Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Book4Book.


 

Bernstein, Judith R. - Als verdriet blijft / overleven na het verlies van een zoon of dochter

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Bernstein, Judith R.
Titel: Als verdriet blijft / overleven na het verlies van een zoon of dochter
ISBN: 9789060576076
Uitgever: Omega Boek
Bijzonderheid: 2000, 270 blz., paperback - zeer goed
Prijs: € 19,95
€ 4,50
Meer info Dit boek biedt hulp aan mensen die een kind hebben verloren. Het gaat over de gevolgen van deze traumatische gebeurtenis: over liefde en verlies, verandering en groei. Het geeft hoop.
De schrijfster, een psycholoog en moeder, die zelf een kind heeft verloren, interviewde meer dan 50 ouders wier kind ook is ontnomen. Ze laat zien hoe de relatie tussen de ouders, en hun verhouding met andere naasten, verandert. Hoe ze andere normen en waarden hebben aangenomen.
Judith Bernstein verweeft haar psychologische inzichten met de ervaringen van die ouders tot een verhaal dat zowel hartverscheurend als hartverwarmend is.
Het boek is ook voor familieleden, vrienden en hulpverleners, ongeacht hoeveel jaar sinds het overlijden zijn verstreken. Zo leren ze wat ze het beste kunnen zeggen en doen om hulp te bieden op de korte en lange termijn, en welke valkuilen ze moeten vermijden.
Als verdriet blijft wijst diepbedroefde ouders de uitgang van de tunnel van verdriet.
Boek bekijken

Book4Book uit Alkmaar

zakelijk

Logo Book4Book

Boeken worden gratis bezorgd in Alkmaar en directe omgeving binnen een straal van 10km. Voor bestellingen boven de 20,00 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen.
De aangegeven verzendkosten gelden voor Nederland. Verzendkosten naar andere landen worden per bestelling overeengekomen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.