Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BOOKS2FLOW.


 

Beek, Fiet van - Even op adem komen / adem als middel voor gezondheid en vitaliteit

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Beek, Fiet van - Even op adem komen / adem als middel voor gezondheid en vitaliteit
Schrijver: Beek, Fiet van
Titel: Even op adem komen / adem als middel voor gezondheid en vitaliteit
ISBN: 9789055991679
Uitgever: GVMedia, Stichting
Bijzonderheid: Goed Zgan 1e druk 2004. boekje oogt ongebruikt en ongelezen, cover heeft enige lichte krasjes. Zgan/ izgst. Met vriendelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 29,95
€ 4,00
Meer info Samenvatting
Ademen is het allerbelangrijkste dat we doen. Als onze adem wordt afgesneden, gaan we dood. Adem is zo belangrijk dat je zelfs dagen zonder eten en drinken kunt, maar slechts een paar minuten zonder te ademen. En ademen is zo gewoon dat we niet eens meer doorhebben dat we het doen. Vandaar dat veel mensen verkeerd ademhalen. Dat heeft grotere gevolgen voor ons welzijn en onze gezondheid dan we denken. Het kan ons nerveus en gespannen maken, het kan leiden tot hyperventilatie, waandenkbeelden, slechte vertering van ons voedsel en noem maar op.

Goed ademen is het beste en goedkoopste medicijn tegen veel ziekten en kwalen. Het boek behandelt dan ook ademhalingstechnieken bij vele tientallen kwalen zoals allergie, epilepsie, oorpijn, angst, agressie, verslaving, slapeloosheid enzovoort. Neem de tijd om Even op adem te komen .


Recensie(s)
De auteur geniet al geruime tijd bekendheid als yogadocent, onder meer door tv-optredens en zijn cd 'Yoga - Het begin'*. Dit boek is een herziene versie van een eerdere, onder dezelfde titel verschenen uitgave. Het begint met enkele hoofdstukken over ademhalen en de gevolgen die een verkeerde manier van ademen voor gezondheid en welzijn kan hebben. Een juiste ademhaling, vanuit de onderbuik, brengt ons in contact met de scheppende oerkracht in onszelf (door de auteur gelijkgesteld aan seksuele energie). Dit brengt een proces van spirituele bewustwording en ontwikkeling op gang, maar kan ook stormachtig verlopen en gevaren opleveren voor de gezondheid, vooral die van niet al te stabiele mensen. Hierop gaat de auteur niet in; wel behandelt hij mogelijkheden om door adem- en yoga-oefeningen iets te doen aan uiteenlopende gezondheidsklachten van lichamelijke, psychische en psychosomatische aard. Beknopte, uit de losse pols geschetste teksten hierover worden afgewisseld met instructies voor oefeningen (adem-, yoga- en meditatie-oefeningen) en behandeling door magnetiseren en masseren. Achterin het boek informatie over de auteur en zijn aanbiedingen. Zwartwitillustaties van yoga-houdingen.

P.O. Kampschuur
Boek bekijken

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes en /of stevige enveloppen/doosjes,en goed beschermd verpakt.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.