Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BOOKS2FLOW.


 

Belling, N. - Het Yoga handboek / een compleet basisboek

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Belling, N. - Het Yoga handboek / een compleet basisboek
Schrijver: Belling, N.
Titel: Het Yoga handboek / een compleet basisboek
ISBN: 9789059201101
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Bijzonderheid: Goed Izgst. Hardcover uitgave 2001 met stofomslag. Rondom rug boven-en onderzijde boek licht beschadigd/ onregelmatigheden. Rondom rug boven- en onderzijde stofomslag licht beschadigd/ onregelmatigheden. Niet dramatisch. Izgst.
Prijs: € 24,95
€ 4,00
Meer info Samenvatting
Volgens de Indiase filosofie is de gezondheid afhankelijk van regelmatige oefeningen met betrekking tot uw houding en ademhaling, voldoende rust en ontspanning, meditatie om de geest te scherpen en innerlijke vrede te bereiken, positief denken en een uitgebalanceerd dieet. Yoga is een van de gebruiken die al deze componenten in zich heeft. Dit boek bevat duidelijke foto's en heldere instructies, 60 yogahoudingen met daarbij uitleg over de invloed ervan op de gezondheid, ademhalings- en meditatietechnieken en speciale oefeningen om thuis te doen. Kortom ideaal voor beginnelingen en hulpverleners.
Recensie(s)
De schrijfster is van origine balletdanseres en bekwaamde zich als yogalerares (in de yoga van Sivananda). Het boek is bedoeld als basishandleiding hatha-yoga voor zowel beginners als gevorderden. Er worden vele yogahoudingen en -bewegingen beschreven en op (kleuren)foto's uitgebeeld. De (Indiase) filosofie achter yoga wordt zeer beknopt weergegeven; de auteur propageert geen specifieke yogaschool of vorm van religie. Het boek is niet bedoeld als vervanging van een yogacursus of begeleiding door een leraar; eerder als aanvulling daarop. Hier en daar worden waarschuwingen gegeven tegen een onjuiste toepassing van een en ander. Met name ademhalingsoefeningen moeten altijd door een leraar worden aangereikt. Daarnaast moet men sommmige oefeningen niet doen bij bepaalde kwalen of tijdens zwangerschap. Rijk geillustreerd, veel kleurenfoto's (op de kaft een vrouwelijke yogi in meditatiehouding); trefwoordenregister, schema's voor de opbouw van series oefeningen.

P.O. Kampschuur
Boek bekijken

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes en /of stevige enveloppen/doosjes,en goed beschermd verpakt.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.