Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BOOKS2FLOW.


 

Haas, M. - Bio-logisch bouwen en wonen / druk 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Haas, M. - Bio-logisch bouwen en wonen / druk 1
Schrijver: Haas, M.
Titel: Bio-logisch bouwen en wonen / druk 1
ISBN: 9789020225006
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverij
Bijzonderheid: Redelijk softback 1990, oogt ongebruikt maar is wel iets 'beduimeld'/ gekneusd, ezelsoortjes. Bruinig vlekje onderzijde snede. Verder in nette/ schone staat.
Prijs: € 22,50
€ 4,00
Meer info Samenvatting
BIO-LOGISCH BOUWEN EN WONEN Gezond voor mens en milieu

We komen steeds vaker berichten tegen over de gevaren voor onze gezondheid van chemische en toxische stoffen in de woon- en werkomgeving, over elektrostress en over het zogenaamde 'sick building syndrome'. Al deze verschijnselen hebben te maken met de manier waarop we met het buiten- en binnenmilieu omgaan. Aan een herbezinning op de manier waarop wij bouwen en wonen lijken we ook niet te kunnen ontkomen. Bio-logisch bouwen en wonen betekent het creëren van huisvesting die enerzijds rekening houdt met de mogelijkheden en beperkingen die de natuur ons biedt en anderzijds beantwoordt aan cultureel-maatschappelijke eisen. In Bio-logisch bouwen en wonen geven Michiel Haas en Peter Schmid principiële en praktische suggesties voor bewoners, gebruikers, ontwerpers en bouwers van woningen en gebouwen. De auteurs geven talloze praktische voorbeelden van nieuwbouw, renovatie, keuze van woonlokatie, van materialen, vormen en kleuren. Ze zijn erin geslaagd te laten zien, hoe je met bio- en ecologisch verantwoord bouwen een woonomgeving kunt scheppen, waar met behoud ja, zelfs met vergroting - van de woonkwaliteit energie kan worden bespaard en de milleubelasting aanzienlijk kan worden teruggebracht.

Recensie(s)
Met bouwen wordt het milieu beïnvloed. In Bio-logisch bouwen en wonen pleiten de auteurs bij het bouwen rekening te houden met de mogelijkheden en beperkingen die de natuur biedt. Zij geven principiële en praktische suggesties voor bewoners, gebruikers, ontwerpers en bouwers van woningen en gebouwen. Uitvoerig wordt ingegaan op de verschillende soorten stralingen die het bouwterrein in zich kan hebben. Alle mogelijke bouwmaterialen, bouwconstructies, installaties en meubilair worden beschouwd als bio-logische voor- en nadelen. Bovendien wordt op ingegaan op de funkties van woonaktiviteiten, onderlinge relaties van funkties en op de maatvoering van ruimtes. Ter inspiratie wordt een aantal praktijkvoorbeelden getoond. Het boek besluit met een bibliografie. Het is geïllustreerd met veel zwart-wit foto's, schema's en tekeningen. De kwaliteit ervan is matig door de beperkte afmetingen.
(Biblion recensie, Ir. E.A.D. Koopmans.)
Boek bekijken

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes en /of stevige enveloppen/doosjes,en goed beschermd verpakt.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.