Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BOOKS2FLOW.


 

Sluis, Claudia van der - Moderne heksen / de wijsheid en de kracht van heksen toegepast in het dagelijks leven

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Sluis, Claudia van der - Moderne heksen / de wijsheid en de kracht van heksen toegepast in het dagelijks leven
Schrijver: Sluis, Claudia van der
Titel: Moderne heksen / de wijsheid en de kracht van heksen toegepast in het dagelijks leven
ISBN: 9789063788322
Uitgever: Schors bv, Uitgeverij
Bijzonderheid: Goed /zgan. 5e druk 2001 paperback. Ongebruikt, ongelezen, geen leesvouw in zo goed als nieuwstaat.
Prijs: € 39,95
€ 4,00
Meer info Wat stellen wij ons eigenlijk voor bij heksen? Een ding is zeker, ze lijken in niets op het beeld van de gemene, oude vrouwtjes uit sprookjes. Integendeel! Heksen zijn wijze en levenslustige vrouwen (én mannen) die 'magisch' werken met grote kennis van en ervaring met de natuur(beleving) in de breedste zin des woords.
De wijsheid en kracht van deze 'witte' heksen kan worden gezien als een oeroude kunst. Hierbij worden kosmos, aarde, natuur en de mens als één geheel beschouwd; de som van wisselwerkingen die van elkaar afhankelijk zijn. Heksen gebruiken hun kunst om het menselijk lot op positieve wijze te beïnvloeden. Zij worden door velen geraadpleegd voor het oplossen van allerlei geestelijke en lichamelijke problemen.
Om aan moderne 'hekserij' te kunnen doen is het niet nodig om lid te zijn van een zogenaamde 'heksengroep' (Eng. coven), het kan ook prima in je eentje. In Moderne Heksen beschrijft de auteur op duidelijke wijze hoe je een heks kunt worden en wat je daar voor moet doen - en laten. Ze beschrijft hoe je de rituelen uitvoert, welke rol de maan speelt, hoe je een spreuk (Eng. spell) moet samenstellen, hoe je je eigen heksengereedschap kunt maken en ze geeft diverse recepten voor o.a. badzout, 'magische' olie en kruidenmengsels voor allerlei doeleinden.
In dit boek komen een aantal ingewijde heksen aan het woord zij vertellen over hun ervaringen en de kracht en het nut van 'de wijsheid der heksen' in de huidige samenleving. Tevens wordt er veel aandacht besteed aan de achtergrond van de moderne hekserij en de verschillende tradities die daaraan ten grondslag liggen.
Moderne heksen is het 'ABC' voor elke heks. Het is de basis voor iedereen die nieuwsgierig genoeg is om het leven in zijn totaliteit een extra dimensie - een nieuwe wending - te geven om tot een totaal universeel en harmonisch welbevinden te komen.
Boek bekijken

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes en /of stevige enveloppen/doosjes,en goed beschermd verpakt.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.