Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Books 4 Life Utrecht.


 

Neumeier, Marty - The Designful Company / How to Build a Culture of Nonstop Innovation

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Neumeier, Marty - The Designful Company / How to Build a Culture of Nonstop Innovation
Schrijver: Neumeier, Marty
Titel: The Designful Company / How to Build a Culture of Nonstop Innovation
ISBN: 9780321580061
Uitgever: New Riders Pub
Bijzonderheid: 2009, 194 pp, paperback, in goede staat
Prijs: € 15,00
€ 3,60
Meer info De ingewikkelde problemen die op dit moment spelen in de zakenwereld laten zich niet oplossen met het denken dat die problemen gecreëerd heeft. We moeten dit benaderen vanuit een ander perspectief dan dat van het 'oude' management. Vergeet Total Quality en Top-down strategie. We kunnen de weg vooruit niet meer uitkiezen, maar we moeten deze ontwerpen.
De auteur onderzoekt het fenomeen ontwerp en legt uit hoe u ontwerp kunt inzetten om uw organisatie, merk of werkwijze te veranderen. Want als innovatie de motor is achter differentiatie, wat is dan de motor achter innovatie? Het antwoord is ontwerp.
Boek bekijken

Books 4 Life Utrecht

Books 4 Life Utrecht uit Utrecht

Logo Books 4 Life Utrecht

GOED BOEK, GOED DOEL
Books 4 Life Utrecht verkoopt tweedehandsboeken voor het goede doel.
Winkel: Koningsweg 2, 3582 GE Utrecht
Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 11 tot 17 uur.
Wegens coronacrisis gewijzigde openingstijden. Zie website.
De boeken die online worden aangeboden, staan niet in de winkel te koop. Stuur via de knop "Stel een vraag" hieronder een bericht als u een boek graag wilt inzien. Dan wordt het voor u in de winkel klaargelegd.
Books 4 Life Utrecht verkoopt tweedehands boeken voor het goede doel en is onderdeel van een keten van Books 4 Life winkels met vestigingen in 6 steden. 90% van de omzet wordt geschonken aan goede doelen. De helft gaat naar Amnesty International en Oxfam/Novib. De andere helft naar lokale goede doelen die door de vrijwilligers zelf worden geselecteerd.
In de winkel van Books 4 Life Utrecht tref je een gevarieerd aanbod van mooie boeken, LP's, CD's & DVD's die bijzonder schappelijk geprijsd zijn (€1, €3, en €5). De winkel draait volledig op vrijwilligers.
Verder lezen