Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Bo's books.


 

Witt Wijnen, Philip de - Joep! / van held tot hoofdverdachte

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Witt Wijnen, Philip de - Joep! / van held tot hoofdverdachte
Schrijver: Witt Wijnen, Philip de
Titel: Joep! / van held tot hoofdverdachte
ISBN: 9789044611991
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheid: 2010, 316pp, paperback, redelijke staat
Prijs: € 2,95
€ 4,25
Meer info Joep van den Nieuwenhuyzen was de koele onderhandelaar bij de ontvoering van zijn schoonmoeder Toos van der Valk. Als 'bedrijvendokter' was hij de gevierde redder van noodlijdende fabrieken. Maar hij was ook goochelaar in het schuiven met geld en het verknopen van belangen. Hij stond terecht in de hcs-affaire, de eerste grote voorkenniszaak in Nederland. Na vijf jaar procederen volgde vrijspraak.

Joep vocht zich terug, met wisselend succes. Hij wilde Fokker redden, en voetbalclub nac. Hij zou Pim Fortuyns minister van Economische Zaken worden. En hij zou de wereld gaan voorzien van tanks, duikboten en ander wapentuig.

In 2004 stortte zijn rdm-concern in. Joep wordt verantwoordelijk gehouden voor het wegsluizen van tientallen miljoenen en verdacht van het omkopen van de baas van het Rotterdamse Havenbedrijf.

Wie is de man die opnieuw verdachte is in een ongekende fraudezaak? Waarom blijft hij lachen? En: waar ligt de kluis van rdm?

Opbrengst gaat naar Support Casper - voor baanbrekend onderzoek, tegen alvleesklierkanker.
Boek bekijken

Bo's books uit Bergen op Zoom

particulier

Logo Bo's books

***Geen reactie na 2 dagen: kijk dan eens in de SPAM-map***
Met de aankoop van deze boeken steun je Support Casper: Support Casper zamelt geld in om onderzoek naar innovatieve behandelmethoden voor alvleesklierkanker te kunnen bekostigen. Aan deze ziekte sterven dagelijks acht mensen; het is de meest dodelijke vorm van kanker.
Met meer dan 1600 titels in mijn Boekwinkeltje, en regelmatige verse aanvoer, is rondneuzen in mijn winkeltje zeker aan te raden.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.