Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Brodgar Boeken.


 

Dijk, Peter van; Han Bos; Rogér van Dijk; Johan Zoutendijk; Hans Smout; Rud Smit - Een Magtig Toonwerk - Geschiedenis en restauratie van het Ibach-orgel te Bergen op Zoom

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Dijk, Peter van; Han Bos; Rogér van Dijk; Johan Zoutendijk; Hans Smout; Rud Smit - Een Magtig Toonwerk - Geschiedenis en restauratie van het Ibach-orgel te Bergen op Zoom
Schrijver: Dijk, Peter van; Han Bos; Rogér van Dijk; Johan Zoutendijk; Hans Smout; Rud Smit
Titel: Een Magtig Toonwerk - Geschiedenis en restauratie van het Ibach-orgel te Bergen op Zoom
ISBN: 9789073437005
Uitgever: De geschiedkundige kring van Stad en Land van Bergen op Zoom, 2011
Bijzonderheid: ALS NIEUW - Hardcover, 198 pagina's + CD
Prijs: € 5,00
€ 4,60
Meer info Geschiedenis en restauratie van het Ibachorgel in de Grote of Sint Gertrudiskerk. Oorspronkelijk gebouwd in 1863 voor de kerk van de H. Maagd heeft het in de loop der jaren ingrijpende wijzigingen ondergaan en is het verhuisd naar de andere zijde van de Grote Markt.
In dit boek wordt verslag gedaan van de grondige restauratie van het orgel, maar ook worden alle voorgaande orgels beschreven die een plaats hadden of hebben in deze beide kerken. Dit boek bevat tevens een CD met muziekstukken, gespeeld op de beschreven orgels.
Boek bekijken

Brodgar Boeken

Brodgar Boeken uit Bergen op Zoom

Logo Brodgar Boeken

HEEFT U BINNEN 24 UUR GEEN REACTIE VAN MIJ ONTVANGEN, CHECK DAN EVEN UW SPAM OF MAP MET ONGEWENSTE EMAIL. MOGELIJK HEEFT UW EMAILPROGRAMMA MIJN MAIL DAAR NAARTOE VERPLAATST! HET IS DAAROM AAN TE RADEN OM BIJ DE BESTELLING OOK UW TELEFOONNUMMER IN TE VULLEN ZODAT IK IN BOVENSTAAND GEVAL OOK EEN ANDERE MOGELIJKHEID HEB OM MET U CONTACT OP TE NEMEN!
De door mij aangeboden boeken verkeren in goede tot zeer goede staat en zijn doorgaans geschikt als cadeau. Beschadigingen en gebruikssporen zullen altijd in de omschrijving worden vermeld. Dit kan gaan om leesvouwen, ezelsoren of een ingeschreven naam van een vorige eigenaar. Deze zaken zullen echter zoveel mogelijk vermeden worden in het winkelaanbod. Verzending binnen Nederland geschied via PostNL. Verzending naar België geschied via Bpost. Alle bestellingen zullen binnen 1-3 werkdagen verzonden worden, nadat de betaling is ontvangen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.