Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Brodgar Boeken.


 

Lemoine-Isabeau, C.; P. Bragard; H. Capel; L.D. Anckaert; J. de Graeve - Belgische cartografie in Spaanse verzamelingen van de 16de tot de 18de eeuw

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Lemoine-Isabeau, C.; P. Bragard; H. Capel; L.D. Anckaert; J. de Graeve - Belgische cartografie in Spaanse verzamelingen van de 16de tot de 18de eeuw
Schrijver: Lemoine-Isabeau, C.; P. Bragard; H. Capel; L.D. Anckaert; J. de Graeve
Titel: Belgische cartografie in Spaanse verzamelingen van de 16de tot de 18de eeuw
ISBN: 9789069880020
Uitgever: Gemeentekrediet, Brussel, 1985
Bijzonderheid: ZEER GOED - Paperback, 112 pagina's
Prijs: € 10,00
€ 4,60
Meer info Conditie: Ex-librisstempel op binnenzijde kaft

Catalogus tentoonstelling Koninklijk Museum van het Leger en van Krijgsgeschiedenis. 41 items in de catalogus. Op p. 19 een paragraaf over de sluiting van de Schelde en de plannen om een kanaal te graven naar Gravelines/Grevelingen (huidige Nord France) teneinde de sluiting te omzeilen. (zie ook kaart 14 met fraaie afbeeldingen van vuurtorens). Kaart 16: Vlaamse kust. Kaart 11 = Sluis. Bijzonder interessant.
Boek bekijken

Brodgar Boeken

particulier

Brodgar Boeken uit Bergen op Zoom

Logo Brodgar Boeken

Wereldwijde verzending mogelijk. Binnen Nederland via PostNL, verzendkosten staan bij elk boek vermeld. Naar België via Bpost á € 5,70. Rest van de wereld via PostNL op aanvraag!
HEEFT U BINNEN 24 UUR GEEN REACTIE VAN MIJ ONTVANGEN, CHECK DAN EVEN UW SPAM OF MAP MET ONGEWENSTE EMAIL. MOGELIJK HEEFT UW EMAILPROGRAMMA MIJN MAIL DAAR NAARTOE VERPLAATST! HET IS DAAROM AAN TE RADEN OM BIJ DE BESTELLING OOK UW TELEFOONNUMMER IN TE VULLEN ZODAT IK IN BOVENSTAAND GEVAL OOK EEN ANDERE MOGELIJKHEID HEB OM MET U CONTACT OP TE NEMEN!
De door mij aangeboden boeken verkeren in goede tot zeer goede staat en zijn doorgaans geschikt als cadeau. Beschadigingen en gebruikssporen zullen altijd in de omschrijving worden vermeld. Dit kan gaan om leesvouwen, ezelsoren of een ingeschreven naam van een vorige eigenaar. Deze zaken zullen echter zoveel mogelijk vermeden worden in het winkelaanbod. Verzending binnen Nederland geschied via PostNL. Verzending naar België geschied via Bpost. Alle bestellingen zullen binnen 1-3 werkdagen verzonden worden, nadat de betaling is ontvangen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.