Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Brodgar Boeken.


 

Zee, Henri van der; Ton van der Werf - Met de zee verbonden - Peter J. Sterkenburg, een maritiem schilder (1955-2000)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Zee, Henri van der; Ton van der Werf - Met de zee verbonden - Peter J. Sterkenburg, een maritiem schilder (1955-2000)
Schrijver: Zee, Henri van der; Ton van der Werf
Titel: Met de zee verbonden - Peter J. Sterkenburg, een maritiem schilder (1955-2000)
ISBN: 9789090148977
Uitgever: Stichting maritieme schilderijenPeter J. Sterkenburg, Harlingen, 2001
Bijzonderheid: ZEER GOED - Hardcover, 128 pagina's
Prijs: € 6,50
€ 4,95
Meer info Conditie: Inwendig is het boek als nieuw, de kaft heeft lichte gebruikssporen.

De Friese kunstenaar Peter Sterkenburg was in de laatste jaren van zijn leven zo succesvol dat zijn schilderijen al verkocht waren voordat hij ze klaar had. Op een lijstje aan zijn kastdeur stonden de vele speciale opdrachten die hij ooit nog eens had moeten maken. Zijn werken zijn over de hele wereld verspreid en vormen een bron van genoegen voor de gelukkige bezitters. Naast beroemde mensen zoals b.v. Donald Trump, hebben o.a. de Holland America Lijn, Smit Internationale en de Stichting Maritiem Erfgoed één of meerdere ‘Sterkenburgs’. De kunstenaar is zonder twijfel één van de voornaamste Nederlandse maritieme schilders van de 20e eeuw. De waardering die zijn werk met name in de afgelopen 10 jaar oogstte, deed hem goed, maar door zijn bescheiden karakter bleef hij liever op de achtergrond. Hij had niet zo’n behoefte aan publiciteit. Alles wat hij maakte, werd toch binnen de kortst mogelijke tijd verkocht. Zo valt het te verklaren dat zijn werk in Nederland alleen in kleine kring bekend is. De publicatie bevat, behalve een biografie, meer dan 100 kleurenafbeeldingen van zijn schilderijen die de veelzijdigheid van de kunstenaar illustreren.
Boek bekijken

Brodgar Boeken

particulier

Brodgar Boeken uit Bergen op Zoom

Logo Brodgar Boeken

Wereldwijde verzending mogelijk. Binnen Nederland via PostNL, verzendkosten staan bij elk boek vermeld. Naar België via Bpost á € 6,65. Rest van de wereld via PostNL op aanvraag!
HEEFT U BINNEN 24 UUR GEEN REACTIE VAN MIJ ONTVANGEN, CHECK DAN EVEN UW SPAM OF MAP MET ONGEWENSTE EMAIL. MOGELIJK HEEFT UW EMAILPROGRAMMA MIJN MAIL DAAR NAARTOE VERPLAATST! HET IS DAAROM AAN TE RADEN OM BIJ DE BESTELLING OOK UW TELEFOONNUMMER IN TE VULLEN ZODAT IK IN BOVENSTAAND GEVAL OOK EEN ANDERE MOGELIJKHEID HEB OM MET U CONTACT OP TE NEMEN!
De door mij aangeboden boeken verkeren in goede tot zeer goede staat en zijn doorgaans geschikt als cadeau. Beschadigingen en gebruikssporen zullen altijd in de omschrijving worden vermeld. Dit kan gaan om leesvouwen, ezelsoren of een ingeschreven naam van een vorige eigenaar. Deze zaken zullen echter zoveel mogelijk vermeden worden in het winkelaanbod. Verzending binnen Nederland geschied via PostNL. Verzending naar België geschied via Bpost. Alle bestellingen zullen binnen 1-3 werkdagen verzonden worden, nadat de betaling is ontvangen.
De aangeboden boeken worden verkocht ten behoeven van het onderhoudsfonds van de Protestantse kerk in Bergen op Zoom. De opbrengst wordt gebruikt voor het jaarlijkse onderhoud van dit Rijksmonument.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.