Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Brodgar Boeken.


 

Barker, Cicely Mary - Het complete boek van de Bloemenkinderen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Barker, Cicely Mary - Het complete boek van de Bloemenkinderen
Schrijver: Barker, Cicely Mary
Titel: Het complete boek van de Bloemenkinderen
ISBN: 9789021615455
Uitgever: Ploegsma, Amsterdam, 2003
Bijzonderheid: ALS NIEUW - Hardcover met stofomslag, 189 pagina's
Prijs: € 15,00
€ 4,60
Meer info In deze prachtige bundel zijn alle Bloemenkinderen van Cicely Mary Barker bijeengebracht. Hoewel de oorspronkelijke boekjes in de eerste helft van de twintigste eeuw zijn verschenen, zijn de elfachtige Bloemenkinderen nog altijd wereldberoemd.
Boek bekijken

Brodgar Boeken

particulier

Brodgar Boeken uit Bergen op Zoom

Logo Brodgar Boeken

HEEFT U BINNEN 24 UUR GEEN REACTIE VAN MIJ ONTVANGEN, CHECK DAN EVEN UW SPAM OF MAP MET ONGEWENSTE EMAIL. MOGELIJK HEEFT UW EMAILPROGRAMMA MIJN MAIL DAAR NAARTOE VERPLAATST! HET IS DAAROM AAN TE RADEN OM BIJ DE BESTELLING OOK UW TELEFOONNUMMER IN TE VULLEN ZODAT IK IN BOVENSTAAND GEVAL OOK EEN ANDERE MOGELIJKHEID HEB OM MET U CONTACT OP TE NEMEN!
De door mij aangeboden boeken verkeren in goede tot zeer goede staat en zijn doorgaans geschikt als cadeau. Beschadigingen en gebruikssporen zullen altijd in de omschrijving worden vermeld. Dit kan gaan om leesvouwen, ezelsoren of een ingeschreven naam van een vorige eigenaar. Deze zaken zullen echter zoveel mogelijk vermeden worden in het winkelaanbod. Verzending binnen Nederland geschied via PostNL. Verzending naar Belgiƫ geschied via Bpost. Alle bestellingen zullen binnen 1-3 werkdagen verzonden worden, nadat de betaling is ontvangen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.