Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel CANON SOCIAAL WERK.


 

J. W. Rengelink en I. Mug - Burgerschap en burgerzin

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: J. W. Rengelink en I. Mug - Burgerschap en burgerzin
Schrijver: J. W. Rengelink en I. Mug
Titel: Burgerschap en burgerzin
ISBN:
Uitgever: Mubro-uitgave
Bijzonderheid: 1969, 65 pp., Hardcover
Prijs: € 3,00
€ 3,70
Meer info Boekje dat alle jongeren uit Middelburg ontvingen bij het bereiken van de 21-jarige leeftijd, de leeftijd waarop zij in 1969 als volwassenen werden beschouwd. Het boekje biedt informatie over de geschiedenis van Middelburg, de gemeenteraad, om vervolgens informatie te geven over de staatsinrichting in Nederland, de inrichting van het openbaar bestuur en de wijze waarop deze verkozen werden. Vermoedelijk hebben meer gemeenten zo'n uitgave gedaan in 1969 waarbij het eerste katern over hun eigen gemeente ging en de rest algemeen van aard was.
Boek bekijken

CANON SOCIAAL WERK

zakelijk

CANON SOCIAAL WERK uit Amsterdam

Logo CANON SOCIAAL WERK

De Canon sociaal werk is het digitale wikipendium voor de geschiedenis van de sociale sector, in de meest brede betekenis van het woord. Auteurs en medewerkers van de website www.canonsociaalwerk.eu bieden in dit antiquariaat boeken voor een vriendenprijs aan. Met de opbrengst kan deze CANON-website zich verder ontwikkelen.
Bestellingen die verzonden moeten worden naar onze zuiderburen krijgen het tarief in rekening voor verzending vanuit Nederland naar Belgiƫ.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.