Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel CANON SOCIAAL WERK.


 

Frank Bovemkerk e.a. - Bedreigingen in Nederland

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Frank Bovemkerk e.a. - Bedreigingen in Nederland
Schrijver: Frank Bovemkerk e.a.
Titel: Bedreigingen in Nederland
ISBN: 9789045700359
Uitgever: Augustus
Bijzonderheid: 2005, 240 pp., paperback, nieuw
Prijs: € 4,50
€ 4,50
Meer info Frank Bovenkerk is cultureel antropoloog en als hoogleraar criminologie verbonden aan het Willem Pompe Instituut voor Strafrechtswetenschappen van de Universiteit Utrecht. Hij schreef onder meer over de georganiseerde misdaad, in La bella Bettien (1995) en Misdaadprofielen (2001), over discriminatie en over strafrechtspleging in de multiculturele samenleving.In 2005 verscheen bij Augustus Bedreigingen in Nederland, een onderzoek naar de bedreigingen van de bewakers van de rechtsstaat. In juni 2006 publiceerde hij met o.a. Marion van San het boek Loverboys, of modern pooierschap. De pocket van Loverboys zal in juni 2009bij uitgeverij Pandora verschijnen. Op bol.com vind je alle boeken van Frank Bovenkerk, waaronder het nieuwste boek van Frank Bovenkerk.
Boek bekijken

CANON SOCIAAL WERK

zakelijk

CANON SOCIAAL WERK uit Amsterdam

Logo CANON SOCIAAL WERK

De Canon sociaal werk is het digitale wikipendium voor de geschiedenis van de sociale sector, in de meest brede betekenis van het woord. Auteurs en medewerkers van de website www.canonsociaalwerk.eu bieden in dit antiquariaat boeken voor een vriendenprijs aan. Met de opbrengst kan deze CANON-website zich verder ontwikkelen.
Bestellingen die verzonden moeten worden naar onze zuiderburen krijgen het tarief in rekening voor verzending vanuit Nederland naar Belgiƫ.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.