Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Communikans.


 

Thomas Oden - Ludieke vroomheid, groepstraining en gebed

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Thomas Oden
Titel: Ludieke vroomheid, groepstraining en gebed
ISBN: 903040063
Uitgever: Gooi en Sticht, Uitg. - Boekje is al wat ouder, maar verkeert in nette staat
Bijzonderheid:
Prijs: € 2,95
€ 7,70
Meer info Achterop het boekje staat o.a.: Er bestaan veel soorten ontmoetingsgroepen en methodes. De snelheid waarmee de beoefening van de ontmoeting zich van centrum tot bezinningscentrum en van kerk tot kerk met kracht verbreidt, maakt het onmogelijk, dat zij als kracht in het religieuze leven genegeerd kan worden, onverschillig, welke waarde men er eventueel aan toekent.
De beoefening van de ontmoeting vormt een experimentele poging, die voor de kerk van grote betekenis kan zijn. Dit boekje behandelt de vraag, tot op welke hoogte deze snel om zich heen grijpende beweging van de groepsontmoeting zich leent tot een aanpassing aan de christelijke traditie en in hoeverre zij praktisch bruikbaar is om de eredienst, het gemeenschapsleven, de volwassenenopvoeding, de pastorale zorg en de geestelijke vorming nieuwe gestalte te geven.
Het is een heldere uiteenzetting en alle aspecten van het probleem worden op een sprankelende manier ter sprake gebracht.
=—e
riet boekje is méér dan nodig, niet alleen voor de trainers, of voor hen die aan dergelijke ontmoetingen willen deelnemen of ze organiseren, maar ook voor degenen die dit alles met een welwillende nieuwsgierigheid of met achterdocht gadesiaan als een ongevaarlijk of hoogstgevaarlijk spel voor grote mensen.
Boek bekijken

Communikans uit Haren

particulier
Let op: Communikans reageert als regel binnen 2 dagen. Als u, na een bestelling, dan nog geen berichtje hebt ontvangen, kan het zijn dat de reactie in uw SPAM-box is terechtgekomen.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.