Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenlegger.


 

Halperin, Ian en Max Wallace (ds1291) - Liefde & Dood. De moord op Kurt Cobain

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Halperin, Ian en Max Wallace (ds1291) - Liefde & Dood. De moord op Kurt Cobain
Schrijver: Halperin, Ian en Max Wallace (ds1291)
Titel: Liefde & Dood. De moord op Kurt Cobain
ISBN: 9027493898
Uitgever: Utrecht, Het Spectrum
Bijzonderheid: 2004, 1e dr. 255 pp, paperback, i.z.g.s.
Prijs: € 7,50
Meer info Het boek Liefde & Dood - De moord op Kurt Cobain is de neerslag van een indringend, gewetensvol en gedreven journalistiek onderzoek naar de dood van een rockicoon. Het boek plaatst levensgrote vraagtekens bij de 'zelfmoord' van Kurt Cobain en wijst ondubbelzinnig in de richting van een heel andere toedracht: namelijk moord.
Dit aan de hand van een schat aan verrassend nieuw bewijs, waaronder forensisch bewijsmateriaal en politierapporten, sprekend journalistiek onderzoek, foto's, interviews, brief- en gespreksfragmenten. Liefde & Dood schildert een kritisch portret van voormalig echtgenote Courtney Love en laat ons kennismaken met een aantal personen die een rol spelen in het verhaal rond Cobains tragische levenseinde.
Boek bekijken

De Boekenlegger uit Tiel

Logo De Boekenlegger

Betalingscondities: betaling vooraf. VERZENDKOSTEN binnen Nederland tot 10 kg: MAXIMAAL EUR 5,00. Bestellingen vanaf EUR 40,00 GRATIS verzending AAN EEN ADRES IN NEDERLAND Winkel: Vleesstraat 12A, 4001 BC Tiel. Tel.: 0344-683246. Wij verkopen tweedehandsboeken. De opbrengst is voor een straatkinderenproject in Mwanza, Tanzania. Vanaf heden kun je onze internetboeken ook bestellen via onze website: www.boekenleggertiel.nl. Je bent ook welkom om boeken in onze winkel af te halen.