Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel De Boekenlegger.


 

Meyer, E. (ds 1312) - Restauratie technieken

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Meyer, E. (ds 1312) - Restauratie technieken
Schrijver: Meyer, E. (ds 1312)
Titel: Restauratie technieken
ISBN:
Uitgever: De Vereniging Musea Restauratoren en Technici
Bijzonderheid: 1974, losbladige uitgave in map met daarin een beschrijving van de restaurate van diverse werken/disciplines.
Prijs: € 7,50
Meer info De Vereniging Musea Restauratoren en Technici is een in nederland gevestigde vereniging, waarvan een ieder die zich in de ruimste zin bezig houdt met restaureren en conservering van kunstvoorwerpen, archeologica, antiek en curiosa, lid kan worden. In deze uitgave wordt een beschrijving gegeven van een aantal gerestaureerde voorwerpen. Bijv. van een antieke Indiase kist, scheepsmodellen, restauratie van goudleer e.a.
Boek bekijken

De Boekenlegger uit Tiel

zakelijk

Logo De Boekenlegger

Betalingscondities: betaling vooraf. VERZENDKOSTEN binnen Nederland tot 10 kg: MAXIMAAL EUR 6,00. Bestellingen vanaf EUR 40,00 GRATIS verzending AAN EEN ADRES IN NEDERLAND Winkel: Vleesstraat 12A, 4001 BC Tiel. Tel.: 0344-683246. Wij verkopen tweedehandsboeken. De opbrengst is voor een straatkinderenproject in Mwanza, Tanzania. Je kunt onze internetboeken ook bestellen via onze website: www.boekenleggertiel.nl. Je bent ook welkom om boeken in onze winkel af te halen.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.